Ga direct naar de inhoud.

  • Wij zijn flexibel. Ook als uw vraag nú moet worden opgelost.
  • Met onze citrus waslijn is uw citrusfruit in een handomdraai verkoopklaar.
  • Heeft u onverwachte wensen? Wij staan binnen één telefoontje voor u klaar.
  • Bij ons bureau is afspraak ook echt afspraak.

Foodproducten verpakken met volledige ontzorging

Geen half werk, maar een totaaloplossing

Bij Looije Verpakkingen gaan wij verder dan alleen het uitzenden van werknemers en het aannemen van gehele partijen foodproducten. Wij denken in totaaloplossingen! Met het plaatsen van onze innovatieve machines op diverse paklocaties, realiseren wij volledige ontzorging. Niet alleen de werkzaamheden van het om- en verpakken van producten worden door onze werknemers zorgvuldig uitgevoerd, ook neemt Looije Verpakkingen de inkoop van het gewenste verpakmateriaal, zoals schaaltjes, deksels en folie, voor zijn rekening. Alle verpakkingen worden ook van de benodigde stickers voorzien. Het verpakken van uw foodproducten wordt door Looije Verpakkingen optimaal gestroomlijnd. Met deze totaaloplossing heeft u hier absoluut geen omkijken meer naar!

Altijd gekwalificeerd personeel tot uw beschikking

Looije Verpakkingen levert uitsluitend gekwalificeerd personeel. Ook de machines worden alleen bediend door gekwalificeerde uitzendkrachten. Door de juiste training weten zij exact hoe zij de flowpackmachines, prepackers, sealmachines, netverpakkingsmachines en geautomatiseerde inpaktafels moeten instellen en schoonmaken. Ook het onderhoud van de machines nemen wij hierbij voor onze rekening.

Maatwerk groente en fruit verpakken per stuksprijs

Ook al neemt Looije Verpakkingen de volledige zorg van het verpakken van uw producten op zich, uw wensen spelen bij het verpakkingsproces altijd de hoofdrol. Uw wensen zijn leidend en daar passen wij onze werkzaamheden op aan. Kortom, wij leveren maatwerk. Daarnaast bieden wij volledige transparantie doordat u ons niet per uur betaalt. Door het verpakken per stuksprijs te verrekenen, is de kostprijs direct duidelijk. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan!

Wilt u meer informatie?

Neem dan contact op met mij:

Jack van Beek

Commercieel Manager

  jack@looijeagf.nl