Ga direct naar de inhoud.

  • Wij zijn flexibel. Ook als uw vraag nú moet worden opgelost.
  • Met onze citrus waslijn is uw citrusfruit in een handomdraai verkoopklaar.
  • Heeft u onverwachte wensen? Wij staan binnen één telefoontje voor u klaar.
  • Bij ons bureau is afspraak ook echt afspraak.

De specialist in uitzenden en aannemen in de glastuinbouw

Heeft u snel en flexibel medewerkers nodig  voor uw sierteeltbedrijf? Denk dan eens aan ons! Als wij uw werk aannemen, weet u zeker dat het goed komt. Wij hebben voor u deskundige uitzendkrachten in huis met groene vingers. Of het nu gaat om snijbloemen of potplanten, om steksteken of oogsten: bij onze medewerkers zijn uw producten in vertrouwde handen.

Steksteken
Bij Looije Verpakkingen vindt u juist díe geroutineerde, vingervlugge stekstekers waar u naar op zoek bent. Voor alle snijbloemen en planten in de glastuinbouw. Met ervaring in elk teeltsysteem, of het nu aan de lopende band is, op tafels of direct op de grond.

Uitzetten
Het uitzetten van planten is arbeidsintensief werk dat goed en nauwkeurig moet gebeuren. De medewerkers van Looije Verpakkingen zijn niet bang om hun handen vies te maken. Zij hebben ervaring, zijn flexibel en weten uw planten precies de juiste plek te geven! En een ding is zeker: pas als de hele klus goed èn naar behoren is geklaard, gaan ze naar huis.

Raapwerk
In de teelt moet u snel kunnen schakelen. Soms is het net wat drukker dan verwacht, en heeft u snel wat extra handen nodig. Juist op dit soort piekmomenten is het een geruststellend idee dat u altijd terug kunt vallen op Looije Verpakkingen. Ook voor het rapen van uw potplanten hebben wij die extra ervaren handjes voor u in huis, waardoor u geen “nee” hoeft te verkopen aan uw afnemers.

Opbouw karren
Het op een juiste manier opbouwen van een Deense kar of een Aerocontainer is een tijdrovende klus, die goed moet gebeuren om transportschade aan bloemen en planten te voorkomen. Ook voor deze werkzaamheden biedt Looije Verpakkingen uitkomst! Terwijl uw vaste medewerkers zich kunnen concentreren op de oogst en teelt van uw bloemen of planten, zorgen onze uitzendkrachten schijnbaar moeiteloos voor een gedegen opbouw van uw karren