Ga direct naar de inhoud.

  • Wij zijn flexibel. Ook als uw vraag nú moet worden opgelost.
  • Met onze citrus waslijn is uw citrusfruit in een handomdraai verkoopklaar.
  • Heeft u onverwachte wensen? Wij staan binnen één telefoontje voor u klaar.
  • Bij ons bureau is afspraak ook echt afspraak.

Wij selecteren voor u alleen het neusje van de zalm!

Vraagt u Looije Verpakkingen om extra ondersteuning in uw bedrijf, dan kunt u rekenen op goede, betrouwbare en snelle uitzendkrachten die kwalitatief goed werk leveren. Wij besteden niet voor niets veel tijd en aandacht aan de werving en selectie van onze medewerkers. 

Wij werken graag met Poolse uitzendkrachten, omdat zij bekend staan om een bijna Westlandse arbeidsmentaliteit. Zij komen graag naar Nederland om hier de handen uit de mouwen te steken.

Wij scouten onze krachten direct bij de bron via ons eigen wervingskantoor in Polen. Onze werving- en selectiemedewerkers daar spreken de Poolse taal en kunnen onze potentiële collega’s in hun moedertaal te woord staan. Zij vertellen ze precies hoe de werving en selectie werkt en wat er van ze verwacht wordt bij Looije Verpakkingen.

Ons selectieproces is stevig: wij nemen uitsluitend medewerkers aan waar we alle vertrouwen in hebben. Pas als wij ervan overtuigd zijn dat de sollicitant kan voldoen aan de eisen en wensen van onze klanten, regelen we de plaatsing naar Nederland.  Eenmaal in ons land wordt iedere medewerker gedegen opgeleid en ingewerkt, zodat hij of zij het predicaat “medewerker van Looije Verpakkingen” met trots draagt!

Voor u als klant is het  belangrijk om te weten dat ook onze Poolse collega’s genieten van alle voordelen die een gecertificeerd uitzendbureau als Looije Verpakkingen biedt. Als goed werkgever garanderen wij dat salaris, arbeidsomstandigheden en huisvesting altijd conform wet- en regelgeving  zijn.