Ga direct naar de inhoud.

  • Wij zijn flexibel. Ook als uw vraag nú moet worden opgelost.
  • Met onze citrus waslijn is uw citrusfruit in een handomdraai verkoopklaar.
  • Heeft u onverwachte wensen? Wij staan binnen één telefoontje voor u klaar.
  • Bij ons bureau is afspraak ook echt afspraak.

Opleiding: investeren in onze medewerkers betekent kwaliteit op uw werkvloer!

Bij Looije Verpakkingen werken we alleen met betrouwbare en goed opgeleide uitzendkrachten. Daar investeren wij graag in en daarom heeft iedere medewerker een gedegen scholing achter de rug voordat hij of zij uw loods betreedt. U weet dus dat uw producten bij ons gegarandeerd in goede handen zijn.

Zodra een uitzendkracht door onze strenge selectie is gekomen en in Nederland zijn of haar plek heeft gevonden, start het interne opleidingstraject. In onze eigen trainingsruimte bootsen wij alle voorkomende loodswerkzaamheden zo realistisch mogelijk na. Onze nieuwe collega krijgt zo in een vertrouwde omgeving de kans om zich het werk eigen te maken en leert om efficiënt en veilig te werken. Daarnaast wordt er uitgebreid aandacht besteed aan de specifieke kennis rondom de verschillende soorten producten die wij verpakken.

Maatwerk
Binnen de Europese Unie gelden strenge regels rondom hygiëne. Juist bij voedingsmiddelen luistert dit extra nauw. Alle medewerkers van Looije Verpakkingen zijn hierin geschoold. Per opdrachtgever krijgen ze instructies op maat mee, zodat ze precies volgens de benodigde richtlijnen kunnen werken. Of het nu HACCP, Global-GAP, Tesco Nature of andere protocollen zijn, wij stemmen onze werkwijze precies af op uw behoeften.

Gespecialiseerd
Voor speciale functies heeft Looije Verpakkingen uiteraard ook een speciale opleiding in petto. Zo heeft iedere heftruckchauffeur een geldig heftruckcertificaat in zijn zak. Is de heftruckchauffeur nog niet helemaal gekwalificeerd, dan zorgt een gerenommeerde Westlandse rijschool ervoor dat hij zeer snel volledig opgeleid en gecertificeerd is. Pas dan gaat hij bij u aan de slag! Onze kwaliteitscontroleurs krijgen van ons een training on the job, die precies inspeelt op de eisen en wensen van de specifieke opdrachtgever.

Nederlands
Goede communicatie tussen uw medewerkers en de uitzendkrachten van Looije Verpakkingen is van groot belang om misverstanden te voorkomen. Daarom spreekt iedere uitzendkracht met een sleutelfunctie, zoals onze voormannen, goed Nederlands. Ook medewerkers met doorgroeipotentie krijgen de kans om deel te nemen aan de speciaal voor Looije Verpakkingen georganiseerde interne cursus Nederlands.