Ga direct naar de inhoud.

  • Wij zijn flexibel. Ook als uw vraag nú moet worden opgelost.
  • Met onze citrus waslijn is uw citrusfruit in een handomdraai verkoopklaar.
  • Heeft u onverwachte wensen? Wij staan binnen één telefoontje voor u klaar.
  • Bij ons bureau is afspraak ook echt afspraak.

Onze missie: gewoon goed en betrouwbaar!

Door het aannemen van volledige processen ontzorgen wij opdrachtgevers bij het om- en verpakken van foodproducten, waarbij wij bouwen aan een duurzame relatie met klanten en medewerkers. Het streven naar de perfecte werkomgeving speelt hierbij een grote rol. Continue ontwikkeling van onze machines, methodes en werkwijze zorgen dat Looije Verpakkingen voorop blijft lopen in de sector in Nederland.

Flexibiliteit, betrouwbaarheid, teamwork en resultaatgerichtheid zijn onze kernwaarden en zij zorgen dat wij onze missie kunnen blijven volbrengen.

Flexibiliteit
Door oplossingsgericht te denken, zijn wij in staat om snel te kunnen anticiperen op veranderingen. Onze medewerkers weten prioriteiten te stellen, waarbij zij altijd het doel van de opdrachtgever voor ogen houden. Wij kunnen snel schakelen en zijn bekend met de taken en verantwoordelijkheden van het gehele team. Zo geven wij prioriteit aan flexibiliteit!

Betrouwbaarheid
Binnen het bedrijf zijn de medewerkers een vaste waarde, zowel voor hun collega’s als voor de opdrachtgevers. Zij zijn een rots in de branding en staan altijd garant voor hetgeen dat zij doen. Op die manier kunt u blind op Looije Verpakkingen vertrouwen. Afspraak is afspraak!

Teamwork
Door de behulpzaamheid van onze medewerkers worden collega’s en klanten altijd met raad en daad bijgestaan. Wij denken actief mee met het verbeteren van werkprocessen, waarbij het klantbelang altijd voorrang krijgt op ons eigen bedrijfsbelang. Vele handen maken licht werk en het groepsresultaat is onze sleutel tot succes!

Resultaatgerichtheid
Alle medewerkers zijn in staat om het beste uit hun werkzaamheden te halen en proberen de verwachtingen van de klant te overtreffen. Dat doen zij met de beschikbare middelen en binnen de verwachte tijd. Bij tegenslagen geven wij niet op, wij houden de uitgezette lijnen voor ogen en blijven netjes en nauwkeurig werken. Het klantbelang is namelijk ons belang!