Ga direct naar de inhoud.

  • Wij zijn flexibel. Ook als uw vraag nú moet worden opgelost.
  • Met onze citrus waslijn is uw citrusfruit in een handomdraai verkoopklaar.
  • Heeft u onverwachte wensen? Wij staan binnen één telefoontje voor u klaar.
  • Bij ons bureau is afspraak ook echt afspraak.

Met Looije Verpakkingen werkt het beter!

Looije Verpakkingen staat voor jarenlange ervaring en dat kunt u merken. Wij kennen de kneepjes van het vak en weten precies hoe wij uw producten moeten verpakken en vervoeren. Daardoor hebben wij meestal aan een half woord al voldoende om perfect in te spelen op uw wensen! 

U kunt bij ons terecht voor alle loodswerkzaamheden op de korte of langere termijn. Of het nu gaat om een enkele kist lychees of een hele container mandarijnen, wij helpen u graag uit de brand. Bij ons geldt onvoorwaardelijk: afspraak is afspraak. Zeggen wij u toe om op een bepaalde tijd met ervaren uitzendkrachten bij u aan de slag te gaan, dan kunt u de klok erop gelijk zetten dat wij er ook staan!

Scherpe prijsstelling
Bij Looije Verpakkingen kunt u kiezen uit twee tariefstellingen. U kunt onze uitzendkrachten op uurbasis inhuren, maar wilt u liever vooraf exact weten wat de werkzaamheden u gaan kosten, dan kunt u kiezen voor ons unieke colliconcept. We spreken een scherpe, vaste prijs per verpakkingseenheid af en u betaalt geen cent meer. Ook als er onverhoopt meer tijd nodig is om de klus te klaren.

Geen zorgen
U hoeft zich geen zorgen te maken over de aansturing van onze uitzendkrachten, want ieder team heeft een eigen voorman. Een ervaren leidinggevende, die zowel voor de uitzendkrachten als voor de opdrachtgever een vast aanspreekpunt is en weet welke wensen u heeft. Ook over de administratie en registratie hoeft u zich geen zorgen te maken. Als gecertificeerd uitzendbureau voldoen wij namelijk aan alle wettelijke regelingen en cao-eisen.

Heeft u een keer onverwachte wensen of moet er een planning worden omgegooid, dan is één telefoontje voldoende. Bij ons is de klant koning! Daar staat Looije Verpakkingen om bekend en dat houden we graag zo!