Ga direct naar de inhoud.

  • Wij zijn flexibel. Ook als uw vraag nú moet worden opgelost.
  • Met onze citrus waslijn is uw citrusfruit in een handomdraai verkoopklaar.
  • Heeft u onverwachte wensen? Wij staan binnen één telefoontje voor u klaar.
  • Bij ons bureau is afspraak ook echt afspraak.

Wij winnen WK voetbal voor Poolse medewerkers

Op zondag 24 april namen negen Westlandse teams deel aan de negende editie van het WK voetbal voor Poolse werknemers. Zo had ook Looije Verpakkingen haar beste voetballers afgevaardigd én met succes! Zij mogen zich terecht de winnaars van het toernooi noemen.

Enige vrouwelijke deelnemer scoort beslissend doelpunt

Onze bloedfanatieke voetballers speelden goed en kwamen in de finale AUB van Bergen Personeelsdiensten tegen. Omdat deze wedstrijd met 0-0 eindigde, moest een serie van strafschoppen uitsluitsel geven. De spanning in het publiek steeg toen de enige vrouwelijke deelneemster haar strafschop nam. Piorunska Katarzyna wist haar zenuwen echter in bedwang te houden en haalde met haar technisch mooi genomen penalty het kampioenschap voor Looije verpakkingen binnen: goal!

Respectvol voetbal
Het was een sportieve dag, waarop alle medewerkers met passie voetbalden en zich niet af lieten leiden door de regenbuien. Het vijfkoppige scheidsrechtersteam van Sportclub Monster was zeer te spreken over de voetbalmentaliteit van de Poolse voetballers, die direct hun genomen beslissingen respecteerden.

Looije Verpakkingen bedankt de organisatie en alle vrijwilligers van het WK Polen voor het goed georganiseerde toernooi en de gezellige derde helft. Na het toernooi barstte het feest los met DJ Qubi, die ervoor zorgde dat een vrolijke groep Poolse supporters en voetballers tot sluitingstijd actief bleef op de dansvloer. Wij kijken terug op een heerlijke dag, op naar 2017!

Terug