Ga direct naar de inhoud.

  • Wij zijn flexibel. Ook als uw vraag nú moet worden opgelost.
  • Met onze citrus waslijn is uw citrusfruit in een handomdraai verkoopklaar.
  • Heeft u onverwachte wensen? Wij staan binnen één telefoontje voor u klaar.
  • Bij ons bureau is afspraak ook echt afspraak.

Cursus Nederlandse taal voor de ploegbazen van Piet Looije.

Onze Poolse voormannen spreken natuurlijk al Nederlands. Om de communicatie nog beter te laten verlopen, is gekozen voor verdere bijscholing. Door een bredere kennis van de Nederlandse taal worden de opdrachten duidelijker en kan nog efficiënter worden gewerkt.
Omdat we hebben gemerkt dat na het volgen van een cursus Nederlandse taal de kloof minder wordt tussen de Poolse en de Nederlandse medewerkers, investeert Piet Looije graag in het opleiden van zijn personeel.

Ploegbazen, maar ook medewerkers met doorgroeipotentie, krijgen gedurende tien weken vier uur per week bijscholing in de Nederlandse taal. Een lerares geeft op locatie de medewerkers les in de Nederlandse taal, waarbij grammatica een belangrijk onderdeel vormt. Inmiddels zijn er al twaalf Poolse medewerkers begonnen met les in lezen, schrijven en spreken.

Iedere deelnemer sluit na het volgen van alle Nederlandse lessen de cursus af met een certificaat als bewijs van deelname.

 

Een mooi initiatief waar onze klanten, ons bedrijf maar zeker niet op de laatste plaats onze medewerkers baat bij hebben!

Terug