Ga direct naar de inhoud.

  • Wij zijn flexibel. Ook als uw vraag nú moet worden opgelost.
  • Met onze citrus waslijn is uw citrusfruit in een handomdraai verkoopklaar.
  • Heeft u onverwachte wensen? Wij staan binnen één telefoontje voor u klaar.
  • Bij ons bureau is afspraak ook echt afspraak.

Studio 0174: één aanspreekpunt voor marketing, reclame en communicatie

Deze keer het woord aan Dennis de Klein (rechts op de foto), eigenaar van het marketing- en communicatiebureau Studio 0174. Sinds 2013 neemt zijn bedrijf de marketing en communicatie van Looije Verpakkingen op zich.

''Ik ken Piet al sinds 1990 via een vorige werkgever en sinds drie jaar verzorgen wij alle uitingen van Looije Verpakkingen. In feite zijn wij de marketing- en communicatieafdeling van het bedrijf. De werkzaamheden lopen uiteen van creatieve offline en doeltreffende online communicatie. Wij denken strategisch mee, ontwerpen, creëren en zorgen ervoor dat de uitingen hun doel bereiken. Over het algemeen gebeurt dit vanuit ons kantoor in Naaldwijk, maar wij komen natuurlijk ook iedere week bij Piet Looije over de vloer.'' aldus Dennis de Klein.

Net als ons bedrijf houdt ook Studio 0174 van korte lijnen en zijn ze praktisch ingesteld, wat wordt bevestigd door Dennis. ''De communicatie verloopt erg goed en we gaan ervan uit dat wij nog lang partners blijven. Verder hopen wij een doeltreffend en creatief aandeel te hebben in de toekomst van Looije Verpakkingen.'' Uiteraard is het ook onze insteek om de samenwerking te continueren, want het is altijd fijn om met Dennis en zijn team te werken.

Benieuwd geworden naar de kracht van Studio 0174? Check hier hun website

Terug