Ga direct naar de inhoud.

  • Wij zijn flexibel. Ook als uw vraag nú moet worden opgelost.
  • Met onze citrus waslijn is uw citrusfruit in een handomdraai verkoopklaar.
  • Heeft u onverwachte wensen? Wij staan binnen één telefoontje voor u klaar.
  • Bij ons bureau is afspraak ook echt afspraak.

Spaanse invloed bij Looije Verpakkingen

In ons bedrijf werken wij graag met internationale krachten. Waar voornamelijk veel Pools gesproken wordt, horen wij sinds twee maanden af en toe een Spaanse kreet! Deze komt van José Antonio Maya. De nieuwe vaste kracht op kantoor die zich voornamelijk met het verpakproces bezighoudt en alles dat daarbij komt kijken.

Doordat José 18 jaar lang ervaring heeft opgedaan in het ontwikkelen en implementeren van verpaklijnen in Spanje en Nederland, is het een ware aanvulling voor ons team! Het leukste aan zijn werk vindt hij het daadwerkelijk in gebruik nemen van de verpaklijnen. Daarnaast houdt hij van de interactie met zijn collega’s en is hij blij dat hij onderdeel uit mag maken van het sociale en professionele team van Looije Verpakkingen!

“Ik voel mijzelf nuttig doordat ik mijn collega’s kan helpen om nog professioneler in hun werk te worden. Dat inspireert me!” Hij hoopt dan ook zijn kennis en ervaring te kunnen delen met zijn collega’s.

Zijn vrije tijd brengt hij graag door met familie en vrienden. Ook vindt hij het leuk om te sporten. José leeft samen met zijn vrouw en dochter al vijf jaar in Rotterdam.

Terug