Ga direct naar de inhoud.

  • Wij zijn flexibel. Ook als uw vraag nú moet worden opgelost.
  • Met onze citrus waslijn is uw citrusfruit in een handomdraai verkoopklaar.
  • Heeft u onverwachte wensen? Wij staan binnen één telefoontje voor u klaar.
  • Bij ons bureau is afspraak ook echt afspraak.

Plannen? Leer Jack kennen!

Het aantal uitzendkrachten bij Looije Verpakkingen blijft groeien en dat houdt in dat de planners het erg druk gehad hebben! Extra fijn dus dat Jack van Beek sinds 20 juni de afdeling ‘logistiek en planning’ ondersteunt.

Dat Jack kan plannen, daar zijn wij van overtuigd! Als het aan Jack ligt, is hij zo snel mogelijk compleet ingewerkt: “Ik vind dat je altijd je best moet doen om het maximale uit de mogelijkheden te halen”.

Bij zijn vorige werkgever heeft Jack jarenlang de planning voor zijn rekening genomen, echter ging de reistijd naar de vestiging in Houten hem steeds meer tegenstaan. Toen hij de vacature voor planner bij Looije Verpakkingen zag, twijfelde hij geen moment om te solliciteren én met succes! Hij werkt nu bij een bedrijf met de Westlandse mentaliteit en dicht bij zijn woonplaats Monster.

Jack is een echte familieman en hij gaat graag met zijn vrouw en drie zoons de pad op. Daarnaast coördineert hij met veel plezier De JO-9 en JO-11 pupillen van Sportclub Monster. Zijn twee oudste zoons zijn ook lid van deze voetbalclub en dat maakt het coördineren van de pupillen extra leuk.

Terug