Ga direct naar de inhoud.

  • Wij zijn flexibel. Ook als uw vraag nú moet worden opgelost.
  • Met onze citrus waslijn is uw citrusfruit in een handomdraai verkoopklaar.
  • Heeft u onverwachte wensen? Wij staan binnen één telefoontje voor u klaar.
  • Bij ons bureau is afspraak ook echt afspraak.

Nieuws

Oog voor Detail

De definitie van kwaliteit is; de mate waarin iets goed of slecht is. Het uitzoeken op kwaliteit in de AGF-sector is dan ook onze specialiteit. Wij selecteren de producten die goed of slecht zijn.

Lees verder

Goede jaarwisseling en een gezond 2015!

Wij pakken het jaar om, fijne jaarwisseling en een goed 2015!

Lees verder

Looije Verpakkingen behaalt SNF keurmerk voor woningen van Poolse medewerkers

Looije Verpakkingen staat niet alleen garant voor kwaliteit van de geleverde arbeid bij de klanten. Ons bedrijf investeert ook graag in de huisvesting van de medewerkers zelf. Vanuit de visie: alleen met een goed dak boven je hoofd kun je optimaal leven en werken. Dit uitgangspunt is onlangs onderstreept door het SNF-keurmerk dat Looije Verpakkingen heeft ontvangen voor de woningen van onze buitenlandse medewerkers.

Lees verder

Logo Looije Verpakkingen in beeld bij Aflevering Haaglandenvoetbal TV

Piet Looije Verpakkingen is hoofdsponsor van SC Monster. Trainer Marten Glotzbach wordt geïnterviewd door Haaglandenvoetbal TV.

Lees verder

Sponsoring sportclub Monster

Donderdag 16 oktober 2014 heeft Piet Looije zich voor 3 jaar vastgelegd als hoofdsponsor van Sportclub Monster. Eerder was Piet al subsponsor van de club, maar hij heeft onlangs besloten om zijn steun te intensiveren. Juist in deze tijd, waarin subsidiekranen steeds meer worden dichtgedraaid, is dit soort steun van harte welkom bij sportclubs en andere verenigingen.

Lees verder

Cursus Nederlandse taal voor de ploegbazen van Piet Looije.

Onze Poolse voormannen spreken natuurlijk al Nederlands. Om de communicatie nog beter te laten verlopen, is gekozen voor verdere bijscholing. Door een bredere kennis van de Nederlandse taal worden de opdrachten duidelijker en kan nog efficiënter worden gewerkt.
Omdat we hebben gemerkt dat na het volgen van een cursus Nederlandse taal de kloof minder wordt tussen de Poolse en de Nederlandse medewerkers, investeert Piet Looije graag in het opleiden van zijn personeel.

Lees verder

Piet Looije Verpakkingen betrekt nieuw kantoorpand op Honderdland

De klantenkring van Looije Verpakkingen strekt zich inmiddels uit over Westland, Barendrecht en Bleiswijk. "Wij leveren mensen aan AGF-handelsbedrijven en nemen werk aan. Wij zijn gespecialiseerd in het 'uitzoeken' van groenten en fruit. Handel blijft bederfelijk en zolang er gehandeld wordt in AGF hebben wij werk, dus we werken in een booming business", vertelt Piet Looije. "Ook leveren we mensen die bij onze klanten als orderpicker aan de slag gaan."

Lees verder

Pagina nummers