Ga direct naar de inhoud.

  • Wij zijn flexibel. Ook als uw vraag nú moet worden opgelost.
  • Met onze citrus waslijn is uw citrusfruit in een handomdraai verkoopklaar.
  • Heeft u onverwachte wensen? Wij staan binnen één telefoontje voor u klaar.
  • Bij ons bureau is afspraak ook echt afspraak.

Nieuws

Interview Mariusz Gielnik

Eens in de maand geven wij één van onze vele gewaardeerde om- en verpakkers het woord. Dit keer is de beurt aan Mariusz.
Door: Mariusz Gielnik

Lees verder

Grootste citruswaslijn van Nederland

Looije Verpakkingen heeft in maart dit jaar geïnvesteerd in een volledige citruswaslijn. "Citrus uitzoeken en wassen is één van onze hoofdactiviteiten en normaal gezien deden we dit met de hand. Toen de volumes steeds groter werden, besloten we een waslijn aan te schaffen. Hiermee kunnen we veel sneller wassen en daarnaast is de kwaliteit na het borstelen en drogen perfect", vertelt Robbin Van Die.

Lees verder

Geborstelde kastanjes, klaar voor de verkoop!

Met de start van het kastanjeseizoen is het van groot belang dat u zich juist nu kunt focussen op de verkoop van kastanjes. Een veel voorkomend probleem is de schimmelvorming, waardoor uw kastanjes onverkoopbaar kunnen worden. Goed nieuws: het team van Looije Verpakkingen bezorgt u schimmelvrije kastanjes die klaar zijn voor de verkoop.

Lees verder

Interview Renata Wajrauch

We nemen u graag mee naar de werkvloer van Looije Verpakkingen, waar we het woord geven aan één van onze vele zeer gewaardeerde om- en verpakkers.
Door: Renata Wajrauch.

Lees verder

Gezond en veilig werken door het Europees Sociaal Fonds

Wij vinden onze werknemers heel belangrijk en leggen daarom de focus op sociale innovatie en duurzame inzetbaarheid van onze uitzendkrachten. Om ons verder te ontwikkelen op dit gebied hebben wij gebruik gemaakt van een subsidie die hier speciaal op gericht is.

Lees verder

Cursus kwaliteitscontrole

Bij Looije Verpakkingen draait het voor de volle honderd procent om kwaliteit, dat is u vast niet ontgaan. Kwaliteit is onze kernwaarde en de vaste medewerkers hebben een interactieve kwaliteitscursus over onze hoofdproducten gevolgd. De eerste groep heeft afgelopen maand de aftrap genomen.

Lees verder

Wij stellen u voor aan Robbin van Die

Vanaf 1 juli is Robbin werkzaam bij Looije Verpakkingen. Robbin woont op zichzelf in Rotterdam en speelt in zijn vrije tijd korfbal. Op de werkvloer draagt hij netjes zijn veiligheidsschoenen, maar zodra de dag voorbij is, komt zijn liefde voor sneakers tevoorschijn.

Lees verder

Maak kennis met Ab Zalentein

Vanaf 29 juni kunt u Ab spotten op ons kantoor. Deze inwoner van Maassluis houdt zich in zijn vrije tijd bezig met judo en woont samen met vrouw en kinderen. Door zijn jarenlange werkervaring heeft Ab een uitstekend AGF gevoel ontwikkeld!

Lees verder

Wij tillen ontzorgen naar een volgend level

Looije Verpakkingen gaat verder dan het uitzenden van mankracht voor het om- en verpakken. Sinds kort hebben wij nieuwe paktafels waarmee wij u nog beter kunnen ontzorgen. Het enige dat u hoeft te doen is uw fruit of groente naar de paklocatie brengen. De rest doen wij!

Lees verder

Wet Werk en Zekerheid - 1 juli 2015

Per 1 juli 2015 wordt de nieuwe Wet Werk en Zekerheid (WWZ) doorgevoerd, waardoor een aantal belangrijke wijzigingen voor werkgevers en werknemers in werking treden. Persoon Advies licht u graag in over de twee grootste wijzigingen in het ontslagrecht en in het arbeidsrecht.

Lees verder

Glansrijke toekomst voor citrus dankzij citruswaslijn

Tijdens het transport of langere opslag van citrus ligt het gevaar van schimmel op de loer. Een waas over de schil, waardoor het fruit veelal niet meer goed of smakelijk oogt, is vaak het gevolg. Het handmatig schoonmaken van de vruchten is tijdrovend, zeker wanneer het een grote partij betreft.

Lees verder

Fruit Logistica 2015

Looije verpakkingen op Fruit Logistica 2015

Lees verder

Pagina nummers