Ga direct naar de inhoud.

  • Wij zijn flexibel. Ook als uw vraag nú moet worden opgelost.
  • Met onze citrus waslijn is uw citrusfruit in een handomdraai verkoopklaar.
  • Heeft u onverwachte wensen? Wij staan binnen één telefoontje voor u klaar.
  • Bij ons bureau is afspraak ook echt afspraak.

Nieuws

Aan het woord: Cool Control

Al jarenlang weten Looije Verpakkingen en de firma Cool Control uit Maasdijk elkaar te vinden op het gebied van om- en verpakken. Reden genoeg om Barry Mulder het woord te geven over deze samenwerking.

Lees verder

De kastanjes zijn weer klaar voor de verkoop!

De herfst is begonnen en daarmee ook het kastanjeseizoen. Zeker in deze tijd is het fijn als u zich uitsluitend kunt richten op de verkoop ervan. Schimmelvorming is een veel voorkomend probleem bij kastanjes, zodat deze onverkoopbaar kunnen worden. Het team van Looije Verpakkingen bezorgt u te allen tijde schimmelvrije kastanjes, die klaar zijn voor de verkoop.

Lees verder

Studio 0174: één aanspreekpunt voor marketing, reclame en communicatie

Deze keer het woord aan Dennis de Klein (rechts op de foto), eigenaar van het marketing- en communicatiebureau Studio 0174. Sinds 2013 neemt zijn bedrijf de marketing en communicatie van Looije Verpakkingen op zich.

Lees verder

Looije Verpakkingen bestaat 15 jaar!

Feest bij Looije Verpakkingen! Wij vieren op 1 september 2016 onze vijftiende verjaardag. Bij deze speciale gelegenheid hoort een bijzonder verhaal.

Lees verder

Leveranciers waar wij op kunnen bouwen!

Het is tijd om twee mannen van de bouw aan het woord te laten. Wij stellen onze partners op het gebied van nieuwbouw, verbouw en onderhoud graag aan u voor. Pascal en Arjen van Bouwbedrijf Vijverberg & v.d. Knaap zorgen dat de woningen en het kantoorpand goed onderhouden blijven.

Lees verder

Plannen? Leer Jack kennen!

Het aantal uitzendkrachten bij Looije Verpakkingen blijft groeien en dat houdt in dat de planners het erg druk gehad hebben! Extra fijn dus dat Jack van Beek sinds 20 juni de afdeling ‘logistiek en planning’ ondersteunt.

Lees verder

Overzichtelijke nieuwe bedrijfsfilm

Benieuwd hoe u effectiever en efficiënter te werk kunt gaan? Check dan onze bedrijfsfilm en ontdek wat Looije Verpakkingen voor u kan betekenen.

Lees verder

Spaanse invloed bij Looije Verpakkingen

In ons bedrijf werken wij graag met internationale krachten. Waar voornamelijk veel Pools gesproken wordt, horen wij sinds twee maanden af en toe een Spaanse kreet! Deze komt van José Antonio Maya. De nieuwe vaste kracht op kantoor die zich voornamelijk met het verpakproces bezighoudt en alles dat daarbij komt kijken.

Lees verder

Leverancier aan het woord: Niek van Eldert Hoveniers

Looije Verpakkingen zorgt goed voor haar medewerkers en voor hun omgeving. Onze harde werkers verdienen huisvesting met een goed onderhouden tuin. Niek van Eldert Hoveniers is onze vaste hovenier en door zijn groene vingers liggen onze tuinen er altijd perfect bij.

Lees verder

Verjaardag van de grootste citruswaslijn van Nederland!

Looije Verpakkingen heeft medio april 2015 geïnvesteerd in de grootste citruswaslijn van Nederland én met succes! Deze volledige waslijn heeft binnen een half jaar meer dan 1,5 miljoen kilo citrus gewassen. Buiten deze grootse prestatie is het allerbelangrijkste dat wij onze klanten het afgelopen jaar nog beter hebben kunnen ontzorgen.

Lees verder

Wij winnen WK voetbal voor Poolse medewerkers

Op zondag 24 april namen negen Westlandse teams deel aan de negende editie van het WK voetbal voor Poolse werknemers. Zo had ook Looije Verpakkingen haar beste voetballers afgevaardigd én met succes! Zij mogen zich terecht de winnaars van het toernooi noemen.

Lees verder

Maak kennis met Ben

Wellicht heeft u hem al ontmoet, onze Ben. Ben zet zich bij Looije Verpakkingen voornamelijk in voor het onderhoud en beheer van ons wagenpark en de huisvesting van de Poolse werknemers. Ook ontfermt hij zich over het onderhoud van overig materieel en zorgt hij dat alles volgens wet- en regelgeving gedaan wordt.

Lees verder

Pagina nummers