Ga direct naar de inhoud.

  • Wij zijn flexibel. Ook als uw vraag nú moet worden opgelost.
  • Met onze citrus waslijn is uw citrusfruit in een handomdraai verkoopklaar.
  • Heeft u onverwachte wensen? Wij staan binnen één telefoontje voor u klaar.
  • Bij ons bureau is afspraak ook echt afspraak.

Nieuws

Zo houdt u groente en fruit nog langer goed

Wait, what?! Wist u dat meer dan 45 procent van groente en fruit in Europa eindigt als afval? Een groot deel van die verspilling vindt thuis plaats en dit komt door het snel rotten van het etenswaar! Wat kunt u hier zelf aan doen?

Lees verder

Tevredenheid medewerkers van een 8,2 naar een 8,6!

Vanwege het feit dat onze medewerkers de mogelijkheid krijgen om hun mening te geven en de (on)tevredenheid te laten blijken, zorgen wij voor een goede interactie en een luisterend oor. Dit heeft ons meer inzicht in de situatie gegeven en gezorgd dat de tevredenheid binnen een half jaar van een 8,2 naar een 8,6 is gestegen.

Lees verder

Onze waardering voor de Plusbus vrijwilligers

Het huidige overheidsbeleid in Nederland is erop gericht om ouderen zo lang mogelijk thuis te houden. Toch willen zij ook een lekker dagje op pad en graag onder de mensen zijn, daarom is de Plusbus in het leven geroepen.

Lees verder

Direct antwoord op al uw vragen

Één vraag, één klik, direct antwoord. U hoeft nooit meer te wachten op antwoord op uw specifieke vraag en u kunt nu nog eenvoudiger solliciteren. De ontwikkeling van de chatbot heeft voor veel efficiëntie gezorgd.

Lees verder

Zo maakt u groente nog veel lekkerder!

Eén van de meest wetenschappelijk aanvaarde aanbevelingen, is de aanbeveling om dagelijks voldoende groente te eten. Groente zijn niet alleen belangrijk voor een goede gezondheid, maar ook ter preventie van hart- en vaatziektes. Toch slaagt het merendeel van de mensen er niet in om aan de 200 gram groente en twee stukken fruit per dag te komen.

Lees verder

Martin van der Lugt aan het woord!

Wij kunnen natuurlijk uren vertellen over Looije Verpakkingen, maar niets is leuker dan eigen leveranciers aan het woord laten. Vandaag staat in het teken van onze fietsenmaker Martin van der Lugt.

Lees verder

Looije Verpakkingen regelt extra vervoer

Optimalisatie van de leef- en werkwijze staan bij ons hoog in het vaandel. Daarom heeft Looije Verpakkingen de vervoersmogelijkheden weten uit te breiden.

Lees verder

Onze medewerkers geven ons een 8,2!

Omdat wij de tevredenheid van onze medewerkers erg belangrijk vinden, zijn wij super trots op de 8,2 die aan Looije Verpakkingen is toegekend. Wij doen alles aan het feit om deze tevredenheid te behouden of zelfs te verbeteren.

Lees verder

Interview met Kasia Michalowska

Wij kunnen u vertellen hoe waardevol wij met ons personeel omgaan, maar het is veel leuker om dit van onze medewerkers zelf te horen. Dit keer deelt Kasia haar ervaring bij Looije Verpakkingen met u.  

Lees verder

AGF-Kennis(sen)dag 2016 in Het Kasteel

Samen met zo’n 300 anderen waren Piet en Agata op 22 november aanwezig op de AGF Kennis(sen)dag. Na een rondleiding door Het Kasteel, het Sparta stadion in Rotterdam, werd de dag officieel geopend. Het programma bestond uit vier sprekers en de mogelijkheid om na de presentaties met elkaar te netwerken.

Lees verder

Gastvrijheid reden voor minder eenvoudige werving Poolse arbeidskrachten?

Uit onderzoek van de NOS blijkt dat steeds meer uitzendbureaus moeite hebben met het werven van Poolse arbeidsmigranten. Redenen die hiervoor genoemd worden, zijn de stijgende werkgelegenheid en de vergrijzing in Duitsland en Polen. Er is meer en goed betaald werk in Polen zelf door de aantrekkende economie.

Lees verder

Compleet nieuw wagenpark

Looije Verpakkingen is continu bezig met het verhogen van de kwaliteit van haar diensten en daarbij staat het milieu hoog in het vaandel. De vernieuwing van het wagenpark met twintig nieuwe Hyundai personenauto’s en enkele bussen is ook een bewuste maatschappelijk verantwoorde keuze geweest. De vervoersmiddelen worden vanaf deze week ingezet om de uitzendkrachten op een flexibele manier naar hun werkplek te vervoeren.

Lees verder

Pagina nummers