Ga direct naar de inhoud.

  • Wij zijn flexibel. Ook als uw vraag nú moet worden opgelost.
  • Met onze citrus waslijn is uw citrusfruit in een handomdraai verkoopklaar.
  • Heeft u onverwachte wensen? Wij staan binnen één telefoontje voor u klaar.
  • Bij ons bureau is afspraak ook echt afspraak.

Looije Verpakkingen behaalt SNF keurmerk voor woningen van Poolse medewerkers

Looije Verpakkingen staat niet alleen garant voor kwaliteit van de geleverde arbeid bij de klanten. Ons bedrijf investeert ook graag in de huisvesting van de medewerkers zelf. Vanuit de visie: alleen met een goed dak boven je hoofd kun je optimaal leven en werken. Dit uitgangspunt is onlangs onderstreept door het SNF-keurmerk dat Looije Verpakkingen heeft ontvangen voor de woningen van onze buitenlandse medewerkers.

Voluit staan de letters SNF van het keurmerk voor Stichting Normering Flexwonen. Met deze certificering wordt bevestigd dat de woonruimtes van buitenlandse werknemers voldoen aan de normen die gelden voor huisvesting van arbeidsmigranten. Een veilig gevoel voor omwonenden, gemeente maar vooral voor de werknemers zelf!

Het certificaat is niet zomaar verkregen door Looije Verpakkingen. Er is bijvoorbeeld uitgebreid gecontroleerd op veiligheid. In ieder pand werd de elektriciteit gecheckt en dienden voldoende rookmelders en blusapparaten aanwezig zijn. Maar ook het maximale aantal personen per vierkante meter woonruimte, de kwaliteit en hoeveelheid sanitaire voorzieningen moesten voldoen aan de strenge SNF-normen. Bleek een pand bij de keuring niet tip top in orde te zijn, dan werd er direct een deskundige vakman aan het klussen gezet om het euvel te verhelpen. Jaarlijks vindt een vervolgcontrole plaats om het certificaat te behouden. Op deze manier garanderen wij onze buitenlandse krachten een goed en veilig onderkomen!  

Terug