Ga direct naar de inhoud.

  • Wij zijn flexibel. Ook als uw vraag nú moet worden opgelost.
  • Met onze citrus waslijn is uw citrusfruit in een handomdraai verkoopklaar.
  • Heeft u onverwachte wensen? Wij staan binnen één telefoontje voor u klaar.
  • Bij ons bureau is afspraak ook echt afspraak.

Oog voor Detail

De definitie van kwaliteit is; de mate waarin iets goed of slecht is. Het uitzoeken op kwaliteit in de AGF-sector is dan ook onze specialiteit. Wij selecteren de producten die goed of slecht zijn.

Door middel van ons unieke colliconcept bent u vooraf zeker van kosten die u betaalt voor het ompakken. Verder nemen wij u de zorg uit handen. Onze gemotiveerde medewerkers worden aangestuurd door de voormannen die de kwaliteit waarborgen. De volgende ochtend ontvangt u van onze administratie een overzicht per mail, waarin u kunt zien welke aantallen er uit de partij zijn voortgekomen. Zo kunt u vooraf precies naar uw klanten communiceren wat de kosten zijn.

Dus wilt u maximale zekerheid over uw ompakkosten, neem dan contact met ons op over ons colliconcept.

Buiten het colliconcept werken wij ook op urenbasis bij klanten. Alhoewel onze hoofdactiviteiten zich in de AGF-sector bevinden, zijn wij door flexibiliteit van ons hard werkende productieteam inzetbaar op elke werkplek.

Kwaliteit van Looije Verpakkingen laat zich kenmerken door verschillende punten. Eén van de belangrijkste punten waar u aan moet denken is de zekerheid voor u als klant dat u met een gerenommeerd bedrijf in zee gaat. Zodat u als klant gewaarborgd bent dat alles bij ons volgende de regels wordt gespeeld. Zo zijn wij lid van de NBBU, hebben een SNA en een SNF certificaat.

Marcel Lijmbach beantwoord graag uw vragen en komt vrijblijvend langs (0174- 523 202).

 

 

Terug