Ga direct naar de inhoud.

  • Wij zijn flexibel. Ook als uw vraag nú moet worden opgelost.
  • Met onze citrus waslijn is uw citrusfruit in een handomdraai verkoopklaar.
  • Heeft u onverwachte wensen? Wij staan binnen één telefoontje voor u klaar.
  • Bij ons bureau is afspraak ook echt afspraak.

Onze waardering voor de Plusbus vrijwilligers

Het huidige overheidsbeleid in Nederland is erop gericht om ouderen zo lang mogelijk thuis te houden. Toch willen zij ook een lekker dagje op pad en graag onder de mensen zijn, daarom is de Plusbus in het leven geroepen.

Samen boodschappen doen of een uitstapje maken onder begeleiding van vrijwilligers. De Plusbus rijdt in ruim 80 plaatsen in Nederland, om ouderen een leuke dag te bezorgen!

Om de vrijwilligers en natuurlijk de ouderen een blijk van waardering te geven, heeft Looije Verpakkingen een nieuwe Plusbus gesponsord. Wij helpen graag een handje mee aan goede doelen, omdat een blij gezicht voor ons het meeste telt. Een goede daad voor de juiste mensen, die zich met volle passie en liefde inzetten als vrijwilliger voor de Plusbus.

De vrijwilligers organiseren uitstapjes voor ouderen vanaf 55 jaar. Gezelligheid en elkaar ontmoeten staan voorop. Het programma is afwisselend: boodschappen doen, winkelen, een museum bezoeken of een rondrit maken.

De bus haalt de ouderen thuis op en brengt ze later weer thuis. Er is plek voor zes deelnemers, de chauffeur en een begeleider. Opvouwbare rolstoel of rollator? Geen probleem! Met iedereen wordt rekening gehouden, alles om een geweldige tijd te kunnen beleven!

Heeft u de bus al zien rijden? Het is weer een prachtexemplaar geworden.

Terug