Ga direct naar de inhoud.

  • Wij zijn flexibel. Ook als uw vraag nú moet worden opgelost.
  • Met onze citrus waslijn is uw citrusfruit in een handomdraai verkoopklaar.
  • Heeft u onverwachte wensen? Wij staan binnen één telefoontje voor u klaar.
  • Bij ons bureau is afspraak ook echt afspraak.

Onze sollicitatieprocedure in 4 minuten

https://www.youtube.com/watch?v=gXVkEtuewog

Samen met ons team van hardwerkende medewerkers en aanpakkers kunnen wij zeggen dat we specialist zijn in het om- en verpakken van groente en fruit. Wij hebben onze processen, die doorlopen moeten worden voordat nieuwe werknemers bij ons aan de slag gaan, vastgelegd op camera en weergeven in een korte en overzichtelijke film. Leuk voor u om te zien hoe onze werving gaat en het biedt potentiële medewerkers een duidelijk beeld van de sollicitatieprocedure.

Bij ons staan flexibiliteit, betrouwbaarheid, teamwork en resultaatgerichtheid centraal. Deze kernwaarden dragen wij niet alleen naar onze klanten uit met het om- en verpakken van groente en fruit, maar deze kernwaarden zijn ook bekend bij al onze medewerkers! Dat ziet u goed naar voren komen in deze korte film van vier minuten. Van contract tekenen tot aan bedrijfskleding en van vervoer tot aan huisvesting, alle stappen van de sollicitatieprocedure zijn op een visuele wijze weergeven! Op deze manier wordt eenvoudig duidelijk wat het werk inhoudt en wat de werknemers kunnen verwachten als ze bij ons komen werken.

Omdat wij dagelijks als bedrijf groeien, zijn wij altijd op zoek naar nieuw personeel! Kent u iemand die perfect past bij het beeld dat geschetst wordt in de bedrijfsfilm? Dan waarderen wij het als u deze film bij de juiste persoon onder de aandacht brengt.

Terug