Ga direct naar de inhoud.

  • Wij zijn flexibel. Ook als uw vraag nú moet worden opgelost.
  • Met onze citrus waslijn is uw citrusfruit in een handomdraai verkoopklaar.
  • Heeft u onverwachte wensen? Wij staan binnen één telefoontje voor u klaar.
  • Bij ons bureau is afspraak ook echt afspraak.

Onze medewerkers geven ons een 8,2!

Omdat wij de tevredenheid van onze medewerkers erg belangrijk vinden, zijn wij super trots op de 8,2 die aan Looije Verpakkingen is toegekend. Wij doen alles aan het feit om deze tevredenheid te behouden of zelfs te verbeteren.

Uit onderzoek van de NOS is gebleken dat het steeds lastiger wordt voor bedrijven om Poolse arbeidsmigranten aan te trekken. Dit vanwege het feit dat Poolse medewerkers in Polen zelf goed aan het werk kunnen. Er is meer werkgelegenheid en de banen worden beter betaald. 

Zoals aangegeven, heeft Looije Verpakkingen gelukkig geen last van de tekorten aan Poolse arbeidsmigranten. Wekelijks worden er tal van inschrijfformulieren ingevuld op de website en op de facebookpagina van Looije Verpakkingen.

De reden hiervoor, geeft Piet duidelijk aan. “Vanaf het eerste moment zorgen wij ervoor dat de medewerkers zich welkom, thuis en een lid van de ‘familie’ voelen. Iedereen wordt opgeleid en ingewerkt, zodat zij zelfverzekerd aan de slag kunnen bij de klant.”

Omdat wij de tevredenheid van onze medewerkers erg belangrijk vinden, wilden wij graag weten wat wij kunnen doen om deze tevredenheid te behouden of zelfs te verbeteren.

Aan de hand van een medewerkers-tevredenheidsonderzoek hebben wij onze medewerkers een aantal vragen gesteld die relevant zijn voor de waarde van tevredenheid. Wij zijn trots te mogen vermelden dat onze medewerkers Looije Verpakkingen een 8,2 geven!

De vragen die wij gesteld hebben, waren gericht op de tevredenheid rondom de functies die worden uitgevoerd, het vervoer, de hygiëne, flexibiliteit en werkvoorzieningen.

Het onderzoek is uitgevoerd onder 600 medewerkers van Looije Verpakkingen. Een 8,2 is een cijfer waar wij erg trots op zijn, en dit hebben wij te danken aan onze toppers!

Terug