Ga direct naar de inhoud.

  • Wij zijn flexibel. Ook als uw vraag nú moet worden opgelost.
  • Met onze citrus waslijn is uw citrusfruit in een handomdraai verkoopklaar.
  • Heeft u onverwachte wensen? Wij staan binnen één telefoontje voor u klaar.
  • Bij ons bureau is afspraak ook echt afspraak.

Piet Looije Verpakkingen betrekt nieuw kantoorpand op Honderdland

De klantenkring van Looije Verpakkingen strekt zich inmiddels uit over Westland, Barendrecht en Bleiswijk. "Wij leveren mensen aan AGF-handelsbedrijven en nemen werk aan. Wij zijn gespecialiseerd in het 'uitzoeken' van groenten en fruit. Handel blijft bederfelijk en zolang er gehandeld wordt in AGF hebben wij werk, dus we werken in een booming business", vertelt Piet Looije. "Ook leveren we mensen die bij onze klanten als orderpicker aan de slag gaan."

Het nieuwe kantoor van Looije Verpakkingen is sinds een maand op 'Honderdland' in Maasdijk gevestigd. "We hebben van een bedrijfspand een kantoorpand gemaakt en in Toscaanse stijl ingericht. De insteek was om ons personeel en onszelf een plezier te doen. Veel mensen die ons nieuwe pand hebben bezocht, zijn onder de indruk hoe het er hier uitziet. Dat kan alleen als je het helemaal naar je hand kunt zetten. Op vrijdag is het hier een drukte van belang", lacht Piet. "Ik vind het gezellig om samen met de mensen de week af te sluiten met een hapje en een drankje."

Bij Looije Verpakkingen en PL Allround – het uitzendbureau van Piet Looije – zijn inmiddels respectievelijk 50 en 20 mensen in vaste dienst. Het overige deel wordt bij uitzendbureaus ingehuurd, zodat er op drukke dagen soms wel 150 in- en ompakkers actief zijn in een zwarte sweater van Piet Looije. "Vanuit het kantoor worden de werknemers ingepland en bij de klanten ingezet. Zo kunnen we makkelijk inspringen op de verschuiving in aanbod en op de locatie. Deze flexibiliteit maakt het mogelijk om gedurende de opdracht werknemers in te zetten op de juiste plaats", vertelt Piet. "De ploegbazen leiden we zelf op en spreken de Nederlandse taal."

De kracht van Looije Verpakkingen, schuilt volgens Piet in de specialisatie. "Onze mensen moeten overal aan de slag kunnen. Door het werk in pakweg de mango's, tomaten en sinaasappelen maak je de mensen zo allround, dat ze weten wat ze moeten doen. Wij zijn wat duurder dan een gewoon uitzendbureau, maar als je naar het tempo van ompakken kijkt, zijn wij goedkoper. Op deze wijze hebben wij in zeven jaar tijd een naam opgebouwd. Ik zeg altijd tegen de klant: "Uw probleem wordt mijn probleem" en in de loop der tijd is bewezen dat dat werkt. Wij groeien met onze klanten mee. In heel het bestaan van Looije Verpakkingen hebben we nog geen acquisitie gedaan. Toch hebben we nu al 15 à 20 klanten!"

Terug