Ga direct naar de inhoud.

  • Wij zijn flexibel. Ook als uw vraag nú moet worden opgelost.
  • Met onze citrus waslijn is uw citrusfruit in een handomdraai verkoopklaar.
  • Heeft u onverwachte wensen? Wij staan binnen één telefoontje voor u klaar.
  • Bij ons bureau is afspraak ook echt afspraak.

Martin van der Lugt aan het woord!

Wij kunnen natuurlijk uren vertellen over Looije Verpakkingen, maar niets is leuker dan eigen leveranciers aan het woord laten. Vandaag staat in het teken van onze fietsenmaker Martin van der Lugt.

Martin is de eigenaar van ‘Van der Lugt Tweewielerservice’ en is al jaren vaste leverancier van Looije Verpakkingen. “Momenteel heb ik zo een 170 fietsen geleverd aan Piet Looije, zodat zijn personeel lekker met de fiets naar het werk kan gaan.”


Martin en Piet kennen elkaar al jaren. Piet kwam regelmatig langs de fietsenwinkel met zijn dochters en de twee hebben een verre familieband. Dit heeft uiteindelijk geleid tot de relatie van nu.
Van der Lugt Tweewielerservice is de ‘woon- en werkverkeer’ fietsenwinkel van Westland. “De echte halleluja kennen alleen onze Westlanders. Daarnaast willen wij toegankelijk zijn voor iedereen. Of u voor een racefiets, elektrische fiets of tweedehands fiets komt, wij hebben voor iedereen wat staan. Merendeel van onze tijd besteden wij aan het repareren van fietsen. Iets waar wij als team van vier hard mee aan het werk zijn,” aldus Martin.

De samenwerking met Looije Verpakkingen verloopt altijd goed en beide heren weten wat ze aan elkaar hebben. Martin zegt ten slotte: “Gezellige klanten zijn natuurlijk super. Daarnaast wordt nooit moeilijk gedaan en vertrouwen we elkaar in onze passie.”

Terug