Ga direct naar de inhoud.

  • Wij zijn flexibel. Ook als uw vraag nú moet worden opgelost.
  • Met onze citrus waslijn is uw citrusfruit in een handomdraai verkoopklaar.
  • Heeft u onverwachte wensen? Wij staan binnen één telefoontje voor u klaar.
  • Bij ons bureau is afspraak ook echt afspraak.

Looije Verpakkingen sponsort het WOSP liefdadigheidsconcert in Den Haag

Op zondag 12 januari wordt de vierde editie van het WOSP liefdadigheidsconcert in het prachtige Opera Zalencentrum aan de Fruitweg in Den Haag georganiseerd. WOSP finale staat voor Wielka Orkiestra Swiatecznej Pomocy en is de meest bekende charitatieve actie in Polen en binnen de Poolse gemeenschap. Dit jaar is Looije Verpakkingen de hoofdsponsor van het WOSP liefdadigheidsfestival.

Looije Verpakkingen werkt mee aan integratie Poolse en Nederlandse mensen

Looije Verpakkingen werkt sinds jaar en dag met zowel Poolse als Nederlandse medewerkers. Binnen het bedrijf zijn de medewerkers een vaste waarde, zowel voor het bedrijf als voor de opdrachtgevers. Bij het concert komen Poolse en Nederlandse mensen met elkaar in contact. Looije Verpakkingen helpt dan ook graag mee aan de integratie van de Poolse en Nederlandse mensen.

Wij doen ook graag iets terug voor het thuisland van alle hardwerkende en flexibele Poolse medewerkers. Omdat vele handen licht werk maken en het groepsresultaat de sleutel is tot succes, zal Looije Verpakkingen de handen uit haar mouwen steken voor WOSP. Samenwerken is bij Looije Verpakkingen erg belangrijk, daarom is het idee geboren om hoofdsponsor te worden van het WOSP liefdadigheidsconcert.

Wat is het WOSP liefdadigheidsconcert?

Het WOSP is een liefdadigheidsconcert, waarmee geld wordt ingezameld voor kinderziekenhuizen in Polen. Dit geld wordt ingezet voor onder andere de aanschaf van couveuses of voor apparatuur voor hartchirurgie en oncologie voor kinderen. Naast de aanschaf van apparatuur voor Poolse kinderziekenhuizen heeft deze organisatie ook vijf medische projecten opgestart en gefinancierd. Voorbeelden van deze projecten zijn: het programma voor vroege kankerdiagnose bij kinderen, programma voor persoonlijke insulinepomp met zwangere vrouwen met diabetes en programma voor de preventie en behandeling van retinopathie van prematuren.

Meehelpen is kinderspel!

Om een zo hoog mogelijk bedrag op te halen, roept Looije Verpakkingen iedereen op om een donatie te doen of om het concert te bezoeken op 12 januari. Wilt u meer weten over het WOSP concert? Bekijk dan hier hun website!

Terug