Ga direct naar de inhoud.

  • Wij zijn flexibel. Ook als uw vraag nú moet worden opgelost.
  • Met onze citrus waslijn is uw citrusfruit in een handomdraai verkoopklaar.
  • Heeft u onverwachte wensen? Wij staan binnen één telefoontje voor u klaar.
  • Bij ons bureau is afspraak ook echt afspraak.

Leveranciers waar wij op kunnen bouwen!

Het is tijd om twee mannen van de bouw aan het woord te laten. Wij stellen onze partners op het gebied van nieuwbouw, verbouw en onderhoud graag aan u voor. Pascal en Arjen van Bouwbedrijf Vijverberg & v.d. Knaap zorgen dat de woningen en het kantoorpand goed onderhouden blijven.

Pascal Vijverberg: “Wij startten in 2009 bij Piet Looije met klein onderhoud aan de woningen van de uitzendkrachten. Denk aan het repareren van deuren en ramen die niet meer sluiten, oplossen van lekkages, aanpassen van de kamerindeling et cetera.” Ook aan het kantoorpand in Maasdijk hebben Pascal en Arjen verschillende aanpassingen en onderhoudswerkzaamheden verricht. Hier was Piet zo tevreden over dat zij ook Piet zijn oude en nieuwe huis compleet hebben mogen verbouwen.

Doordat de heren alle woningen kennen, kunnen zij snel schakelen. Reparaties worden op deze manier zo snel mogelijk uitgevoerd. Een telefoontje naar het bouwbedrijf en zij zorgen dat het geregeld wordt. De heren komen hun afspraken altijd na en de service stopt niet zodra zij vertrokken zijn. Een goed team waar wij op kunnen bouwen!

“Wij hopen nog vele jaren voor Piet te morgen werken. Het bedrijf groeit behoorlijk en wij groeien gestaag mee,” aldus Pascal. Benieuwd geworden naar de projecten van Bouwbedrijf Vijverberg & v.d. Knaap? Check hier hun website.

Terug