Ga direct naar de inhoud.

  • Wij zijn flexibel. Ook als uw vraag nú moet worden opgelost.
  • Met onze citrus waslijn is uw citrusfruit in een handomdraai verkoopklaar.
  • Heeft u onverwachte wensen? Wij staan binnen één telefoontje voor u klaar.
  • Bij ons bureau is afspraak ook echt afspraak.

Leverancier aan het woord: Niek van Eldert Hoveniers

Looije Verpakkingen zorgt goed voor haar medewerkers en voor hun omgeving. Onze harde werkers verdienen huisvesting met een goed onderhouden tuin. Niek van Eldert Hoveniers is onze vaste hovenier en door zijn groene vingers liggen onze tuinen er altijd perfect bij.

“Nadat ik voor mijzelf als hovenier ben gaan werken, ben ik door Piet ingeschakeld om zijn tuinen te onderhouden. Zes jaar later verzorg ik in totaal tien tuinen voor Looije Verpakkingen. Iedere tuin vraagt om haar eigen aanpak. Bij sommige moet eens in de twee weken het gras gemaaid worden en bij andere is halfjaarlijks onderhoud voldoende. Door de groei van Looije Verpakkingen is ook mijn eigen bedrijf gegroeid,” aldus Niek van Eldert.

Door de lange samenwerking en de heldere communicatie met Niek vertrouwen wij in zijn vakmanschap. Hij gaat geen uitdaging uit de weg en denkt in oplossingen. Wij vinden het heel fijn om met hem samen te werken. Zowel voor de bewoners als voor de omwonenden is het fijn dat de tuinen er netjes bij liggen.

Naast het onderhouden van tuinen is Niek van Eldert Hoveniers ook gespecialiseerd in het ontwerpen en aanleggen ervan.

Terug