Ga direct naar de inhoud.

  • Wij zijn flexibel. Ook als uw vraag nú moet worden opgelost.
  • Met onze citrus waslijn is uw citrusfruit in een handomdraai verkoopklaar.
  • Heeft u onverwachte wensen? Wij staan binnen één telefoontje voor u klaar.
  • Bij ons bureau is afspraak ook echt afspraak.

Interview Renata Wajrauch

We nemen u graag mee naar de werkvloer van Looije Verpakkingen, waar we het woord geven aan één van onze vele zeer gewaardeerde om- en verpakkers.
Door: Renata Wajrauch.

Ik ben Renata Wajrauch, ben vijfentwintig jaar oud en woon vanaf mijn twintigste in Nederland. Samen met mijn vriend en zoontje Igor leven wij in Den Haag.

Toen ik nog in Polen woonde, kreeg ik via een vriend van mij te horen dat Looije Verpakkingen een goed bedrijf was om voor te werken. Zodoende heb ik gesolliciteerd bij het bedrijf en sindsdien werk ik hier met veel plezier. Geen dag is hetzelfde en dat maakt het werk zo leuk en uitdagend.
 
In het begin was ik een beetje bang, omdat ik pas kort in Nederland woonde en weinig ervaring had opgedaan in dit werk. Door de goede begeleiding en de vele sympathieke collega’s voelde ik me echter snel op mijn gemak. Het is fijn om bij veel verschillende bedrijven over de vloer te komen, zodat ik overal wat nieuws leer en nieuwe mensen leer kennen.

De toekomst lacht me toe. Ik heb de kans gekregen om Nederlands te leren en om mijzelf verder te ontwikkelen in het bedrijf. Hopelijk kan ik blijven door ontwikkelen, want ik wil zo lang mogelijk bij Looije Verpakkingen blijven werken.

Terug