Ga direct naar de inhoud.

  • Wij zijn flexibel. Ook als uw vraag nú moet worden opgelost.
  • Met onze citrus waslijn is uw citrusfruit in een handomdraai verkoopklaar.
  • Heeft u onverwachte wensen? Wij staan binnen één telefoontje voor u klaar.
  • Bij ons bureau is afspraak ook echt afspraak.

Interview met Kasia Michalowska

Wij kunnen u vertellen hoe waardevol wij met ons personeel omgaan, maar het is veel leuker om dit van onze medewerkers zelf te horen. Dit keer deelt Kasia haar ervaring bij Looije Verpakkingen met u.  

‘’Het is al 6 jaar geleden dat ik naar Nederland ben gekomen. Via een kennis, die hier ook werkt, heb ik het nummer gekregen van een werving- en selectiemedewerker van Looije Verpakkingen. Daarna ben ik bij Piet aangenomen en ik werk nog altijd met volle tevredenheid voor hem,” aldus Kasia. 

De werkzaamheden van Kasia bestaan onder andere uit het om- en verpakken van groente en fruit. Kasia: ‘’Ik vind het fijn dat het werk heel gevarieerd is. Omdat ik iedere dag wat anders doe, ontmoet ik veel nieuwe mensen.De beste herinneringen heb ik aan de mensen die, net als ik, al een tijdje bij Piet werken. In het begin waren we met een gezellig en klein team, dat bevriend is geraakt en die ook vandaag de dag nog vrienden zijn. Het is overigens niet dat ik andere mensen hierdoor niet mag! 

Als zij de keuze mocht maken tussen goed betaald worden of een leuke en afwisselende baan, dan zocht zij toch een middenweg. “Het is allebei van belang denk ik. Monotoon werk verrichten tegen een goede betaling lijkt mij ook niet alles.” 

Tot slot stelden wij Kasia de vraag om Looije Verpakkingen in één zin te omschrijven. Ze antwoordde het volgende: ‘’Werken bij Piet is top vanwege het afwisselende werk. Daarnaast voelt het als één grote familie, waarin iedereen eerlijk behandeld en goed opgevangen wordt.’’ 

Kasia heeft nog geen idee of zij op lange termijn in Nederland wil blijven. Ze wil graag een gezinnetje en een baan, die haar beide voldoening geven. Wij hopen in ieder geval dat Kasia nog lang onderdeel van het team van Looije Verpakkingen blijft! 

 

Terug