Ga direct naar de inhoud.

  • Wij zijn flexibel. Ook als uw vraag nú moet worden opgelost.
  • Met onze citrus waslijn is uw citrusfruit in een handomdraai verkoopklaar.
  • Heeft u onverwachte wensen? Wij staan binnen één telefoontje voor u klaar.
  • Bij ons bureau is afspraak ook echt afspraak.

Interview Mariusz Gielnik

Eens in de maand geven wij één van onze vele gewaardeerde om- en verpakkers het woord. Dit keer is de beurt aan Mariusz.
Door: Mariusz Gielnik

Mijn naam is Mariusz en ik ben negenentwintig jaar oud. Sinds kort woon ik samen met mijn vriendin Ewelina in Den Haag.

Doordat een aantal vrienden van mij al bij Looije Verpakkingen werkten, hebben zij mij aangespoord om ook bij het bedrijf te solliciteren. Ik heb hun advies met succes opgevolgd. Ondertussen ben ik al bijna vijf jaar werkzaam bij Looije Verpakkingen.

Ik ben aangenomen als buschauffeur, maar het komt regelmatig voor dat ik op de werkvloer te vinden ben. Echt geen enkele dag is saai en geen enkele dag is hetzelfde. Er gebeurt dagelijks zo veel dat er van monotone werkzaamheden echt nooit sprake is.

Toen ik daar startte, voelde ik direct de gezelligheid en de warme sfeer. Iedereen is vriendelijk voor elkaar, waardoor je direct het gevoel krijgt dat je erbij hoort. Vrijwel alle medewerkers hebben een klik met elkaar, dat is fijn om te zien en te ervaren.

Mijn grootste droom op dit moment is om de Nederlandse taal goed onder de knie te krijgen. Dat maakt niet alleen mijn leven gemakkelijker, maar geeft mij ook de mogelijkheid om binnen het bedrijf te kunnen groeien.

Terug