Ga direct naar de inhoud.

  • Wij zijn flexibel. Ook als uw vraag nú moet worden opgelost.
  • Met onze citrus waslijn is uw citrusfruit in een handomdraai verkoopklaar.
  • Heeft u onverwachte wensen? Wij staan binnen één telefoontje voor u klaar.
  • Bij ons bureau is afspraak ook echt afspraak.

Hoe Looije Verpakkingen goed werkgeverschap blijft bieden

Hoe Looije Verpakkingen goed werkgeverschap blijft bieden

Bijna dagelijks is het personeelstekort in Nederland in het nieuws. Nu de economie flink aantrekt, is dat tekort nog beter zichtbaar in veel sectoren. In het rijtje van onderwijs, zorg, metaal, logistiek, ICT en bouw mag het personeelstekort bij uitzendbureaus zeker niet ontbreken. Bedrijven en instellingen zitten om mensen te springen! De arbeidsmigranten vinden zich dus in een luxepositie en zullen wij deze mensen dus ook op een creatieve manier moeten verleiden om bij ons te komen en te blijven werken.

Volgens Marcel Klok van ING remt een personeelstekort nu veel bedrijven in hun groei: “Op dit moment zien we vooral uitzendbureaus die dit probleem hebben.” Ook voor Looije Verpakkingen is het dus zaak om personeel te vinden en deze voor langere tijd aan ons te binden! Alleen op die manier kunnen wij aan de stijgende vraag van onze klant blijven voldoen en momenteel doen we hier onze uiterste best voor.

Staan voor goed werkgeverschap

Het gaat de arbeidsmigrant niet alleen om het inkomen uit werk, maar voornamelijk om de extra’s rondom het werk. Denk hierbij aan hoe het transport geregeld is of hoe goed de huisvesting verzorgd wordt. Klok: “Maar de concurrentie is groot, want ook in andere landen draait de economie ook beter en zoeken ze geschikte werknemers. Behalve een aantrekkelijke vacature spelen er dan andere zaken. De belastingregels, het cultuuraanbod en de woningprijzen bijvoorbeeld."

Uit arbeidsmarktprognose van het UWV van 1 juni 2018 is de verwachting geschetst dat het aantal banen in Nederland de komende twee jaar nog met 318.000 zal groeien. Dat houdt in dat er nieuwe initiatieven nodig zijn om de arbeidsmigranten aan ons te binden en daar zijn wij dagelijks hard mee bezig. Hierin blijven wij onszelf trouw en wordt altijd vanuit de kernwaarden gehandeld: flexibiliteit, betrouwbaarheid, teamwork en resultaatgerichtheid. Wordt vervolgd!

Terug