Ga direct naar de inhoud.

  • Wij zijn flexibel. Ook als uw vraag nú moet worden opgelost.
  • Met onze citrus waslijn is uw citrusfruit in een handomdraai verkoopklaar.
  • Heeft u onverwachte wensen? Wij staan binnen één telefoontje voor u klaar.
  • Bij ons bureau is afspraak ook echt afspraak.

Een nieuw jaar, een nieuwe baan!

Heb je jezelf aan het begin van dit jaar voorgenomen om in 2018 een nieuwe uitdaging aan te gaan? Wacht dan niet langer en kijk vandaag nog of wij werk hebben dat bij je past. In dit nieuwsbericht leggen wij uit wat voor soort werkzaamheden wij bij onze klanten uitvoeren, en wat we precies van jou verwachten.

Blijkt na een bepaalde periode dat je het naar je zin hebt, dat je goed presteert en dat je wel verder zou willen groeien in het bedrijf? Dan moedigen wij je van harte aan! Je krijgt bij ons de mogelijkheid om initiatief te tonen en om onder goede begeleiding verder te leren.

Onze werkdagen lopen uiteen van het in- en ompakken van groente en fruit tot het controleren van de kwaliteit van de producten. Om een goed beeld te krijgen van de werkzaamheden, hebben wij de meest voorkomende functies hieronder omschreven. Helemaal onderaan dit nieuwsbericht staat hoe je eenvoudig kan solliciteren!

Verpakker, inpakker en ompakker

Werk je snel, secuur en staat kwaliteit voorop in alles wat je doet? Dan kan je bij ons aan de slag! Bij het verpakken van groente en fruit werk je aan de hand van bepaalde richtlijnen en ben je op de hoogte van de veiligheidsvoorschriften. Samen met andere collega’s ben je verantwoordelijk voor het zorgvuldig verpakken, inpakken en ompakken van groente en fruit voor onze klanten. Op één dag is het mogelijk dat je bij meerdere klanten aan het in- en ompakken bent, geen enkele dag is bij ons hetzelfde. Wel zo leuk en variërend!

Orderpicker

Ben je in staat om de volledige lading groente en fruit in orde te maken voor verzending? Dan horen wij graag meer van je! Iedere orderpicker krijgt bij ons een goede interne opleiding, zodat je professioneel bij onze klanten voor de dag komt. Als belangrijke spin in het web weet je op het juiste moment de juiste collega in te schakelen, zodat je altijd als team met een gepaste oplossing kan komen.

Heftruckchauffeur

Ben je een echte wheeldriver en wil je het liefst producten in de AGF-loods van A naar B verplaatsen op de heftruck? Dan kan je bij ons aan de slag als heftruckchauffeur. Maar voordat je daadwerkelijk aan de slag kan, rond je eerst onze interne opleiding af. Zo is de klant ervan verzekerd dat je over een geldig certificaat beschikt en dat zijn orders efficiënt en schadevrij uitgevoerd worden.

Laad- en losmedewerker

Houd je wel van een beetje extra beweging en ben sterk? Zijn daarnaast ‘snel, precies en hygiënisch’ de woorden die jouw werkhouding omschrijven? Dan pas je perfect bij deze functie, waarin het van belang is dat je weet op welke manier je verschillende soorten groente en fruit kan laden en lossen. AGF-producten zijn namelijk producten die met uiterste zorg moeten worden behandeld, daar staan wij garant voor.

Ben je enthousiast geworden voor een bepaalde functie? Solliciteer dan eenvoudig door je via deze pagina in te schrijven. Inschrijven kan ook eenvoudig via de chatbot op onze Facebookpagina. Lees hier hoe de chatbot precies werkt. We hopen je snel te mogen begroeten bij Looije Verpakkingen.

Terug