Ga direct naar de inhoud.

  • Wij zijn flexibel. Ook als uw vraag nú moet worden opgelost.
  • Met onze citrus waslijn is uw citrusfruit in een handomdraai verkoopklaar.
  • Heeft u onverwachte wensen? Wij staan binnen één telefoontje voor u klaar.
  • Bij ons bureau is afspraak ook echt afspraak.

De kastanjes zijn weer klaar voor de verkoop!

De herfst is begonnen en daarmee ook het kastanjeseizoen. Zeker in deze tijd is het fijn als u zich uitsluitend kunt richten op de verkoop ervan. Schimmelvorming is een veel voorkomend probleem bij kastanjes, zodat deze onverkoopbaar kunnen worden. Het team van Looije Verpakkingen bezorgt u te allen tijde schimmelvrije kastanjes, die klaar zijn voor de verkoop.

Het is goed om te weten dat wij het gehele traject voor u verzorgen, zodat u nergens naar om hoeft te kijken. Door jarenlange ervaring weten onze kwaliteitscontroleurs precies waar zij op moeten letten. Allereerst worden de kastanjes gesorteerd en geborsteld, waardoor ze schoongemaakt worden. De schimmelvrije kastanjes worden vervolgens vakkundig in een nieuwe zak verpakt en eventueel voorzien van een informatiekaart. Hierna zijn de kastanjes klaar voor de verkoop.

Looije Verpakkingen denkt met u mee en staat altijd voor u klaar! U wilt toch ook kastanjes die klaar zijn voor de verkoop? Neem contact op met Robbin van Die via 06 - 22567607 of robbin@looijeagf.nl.

Terug