Ga direct naar de inhoud.

  • Wij zijn flexibel. Ook als uw vraag nú moet worden opgelost.
  • Met onze citrus waslijn is uw citrusfruit in een handomdraai verkoopklaar.
  • Heeft u onverwachte wensen? Wij staan binnen één telefoontje voor u klaar.
  • Bij ons bureau is afspraak ook echt afspraak.

Aan het woord: Cool Control

Al jarenlang weten Looije Verpakkingen en de firma Cool Control uit Maasdijk elkaar te vinden op het gebied van om- en verpakken. Reden genoeg om Barry Mulder het woord te geven over deze samenwerking.

"Cool Control werkt inmiddels alweer 14 jaar tot grote tevredenheid samen met Looije Verpakkingen. In die jaren zijn wij gestaag gegroeid in de ompakactiviteiten die door de mensen van Looije Verpakkingen worden ingevuld. Daarnaast staan flexibiliteit en kwaliteit hoog in het vaandel, zo zal eigenlijk nooit 'nee' worden verkocht. Het gevolg hiervan is dat wij in de loop der jaren steeds meer verpakactiviteiten hebben laten uitvoeren door handjes van Looije Verpakkingen," aldus Barry Mulder.
 
''Met name het werken op stuk tarief maakt het voor ons vrij eenvoudig om de kosten te berekenen voor zowel de ompak- als verpakwerkzaamheden. Daarnaast is het personeel bekend met de producten waardoor het eindresultaat van de gewenste kwaliteit is.''
 
Ook wij kijken zeer positief tegen de samenwerking met Cool Control aan en hopen dat deze nog jaren standhoudt! Wilt u meer weten over Cool Control? Bezoek dan hun website.

Terug