Ga direct naar de inhoud.

  • Wij zijn flexibel. Ook als uw vraag nú moet worden opgelost.
  • Met onze citrus waslijn is uw citrusfruit in een handomdraai verkoopklaar.
  • Heeft u onverwachte wensen? Wij staan binnen één telefoontje voor u klaar.
  • Bij ons bureau is afspraak ook echt afspraak.

Compleet nieuw wagenpark

Looije Verpakkingen is continu bezig met het verhogen van de kwaliteit van haar diensten en daarbij staat het milieu hoog in het vaandel. De vernieuwing van het wagenpark met twintig nieuwe Hyundai personenauto’s en enkele bussen is ook een bewuste maatschappelijk verantwoorde keuze geweest. De vervoersmiddelen worden vanaf deze week ingezet om de uitzendkrachten op een flexibele manier naar hun werkplek te vervoeren.

“Vanaf ons bedrijf gaan dagelijks honderden medewerkers de weg op om bij onze klanten aan de slag te kunnen. Sinds deze week hebben wij twintig nieuwe auto’s! Deze Hyundai auto’s voldoen aan al onze eisen op het gebied van veiligheid, betrouwbaarheid en duurzaamheid. Medewerkers staan bij ons centraal en dat ziet u overal in terug,’’ aldus een tevreden Piet Looije.
 
De auto’s hebben een grotere interieurruimte dan het vorige wagenpark en een bijzonder lage CO2-uitstoot. Een duurzaam wagenpark past in het kader van maatschappelijk verantwoord ondernemen, iets waar wij ons hard voor maken.

Terug