Ga direct naar de inhoud.

  • Wij zijn flexibel. Ook als uw vraag nú moet worden opgelost.
  • Met onze citrus waslijn is uw citrusfruit in een handomdraai verkoopklaar.
  • Heeft u onverwachte wensen? Wij staan binnen één telefoontje voor u klaar.
  • Bij ons bureau is afspraak ook echt afspraak.

Blije buren op Burendag!

23 september was het nationale burendag en dit hebben wij niet zomaar voorbij laten gaan! Met 700 medewerkers en een grote hoeveelheid huizen, hebben wij meer dan genoeg buren die wel een kleinigheidje verdienen. Wij hebben ze op burendag dan ook verrast met een groente- en fruitkist en een bedankkaart voor het zijn van een goede buur!

Douwe Egberts organiseerde in 2006 de eerste editie van Burendag waaraan 300.000 mensen deelnamen, waarna het Oranje Fonds als medeorganisator in 2008 aansloot. Sinds 2006 werden als ongeveer 20.000 burendagactiviteiten georganiseerd. Het afgelopen jaar deden maar liefst 1 miljoen mensen mee. Het evenement is inmiddels uitgegroeid tot een landelijk fenomeen.

Burendag vind elk jaar plaats op de 4e zaterdag in september, waarbij het volledig draait om de waardering voor elkaar. Iets goeds doen voor de buur is dan ook iets waar wij graag aan meedoen.

Onze buren hebben genoten van een variatie aan fruit en groente in het Looije Verpakkingen kistje. Zo zorgen wij niet alleen voor onze medewerkers en klanten, maar ook voor de omwonenden! 

Terug