Ga direct naar de inhoud.

  • Wij zijn flexibel. Ook als uw vraag nú moet worden opgelost.
  • Met onze citrus waslijn is uw citrusfruit in een handomdraai verkoopklaar.
  • Heeft u onverwachte wensen? Wij staan binnen één telefoontje voor u klaar.
  • Bij ons bureau is afspraak ook echt afspraak.

AGF-Kennis(sen)dag 2016 in Het Kasteel

Samen met zo’n 300 anderen waren Piet en Agata op 22 november aanwezig op de AGF Kennis(sen)dag. Na een rondleiding door Het Kasteel, het Sparta stadion in Rotterdam, werd de dag officieel geopend. Het programma bestond uit vier sprekers en de mogelijkheid om na de presentaties met elkaar te netwerken.

Met drie presentaties over onder andere de invloed van wisselkoersen op de handel, het belang van groente en fruit voor een gezond leven en een antwoord op de vraag: “Wat wil de consument?” zijn wij weer up to date. Daarnaast maakte oud-profvoetballer Andy van der Meyde, als spreker van buiten de AGF-branche, zijn opwachting in een gesprek met Jan-Dirk Stouten.

Prof. dr. Cor Molenaar heeft ons positief verrast met zijn visie op de vierde industriële revolutie. Bedrijven kunnen goed zijn in wat zij doen, maar als zij niet met de markt meeveranderen, is de kans groot dat de onderneming het niet redt tot 2020. Deze verandering in de markt hangt samen met de opmars van de smartphone en de veranderende samenstelling van huishoudens. “Het gaat niet om het verkoopargument, maar om het koopmotief van de consument,” aldus de professor.

Na deze lezingen kon iedereen zich te goed doen aan oer-Hollandse stamppotten, uiteraard met rookworst en een flinke lepel jus. Hier was voldoende gelegenheid om bij te praten met verschillende bekenden uit de sector: een echte kennissendag. Bij vertrek wachtte nog een goedgevulde goodiebag.

Het was weer een geslaagde dag voor Looije Verpakkingen.

Terug