Ga direct naar de inhoud.

  • Wij zijn flexibel. Ook als uw vraag nú moet worden opgelost.
  • Met onze citrus waslijn is uw citrusfruit in een handomdraai verkoopklaar.
  • Heeft u onverwachte wensen? Wij staan binnen één telefoontje voor u klaar.
  • Bij ons bureau is afspraak ook echt afspraak.

4 werknemers overgenomen door Natures Pride

Uitzenden en opleidingen, dat is waar wij bij Looije Verpakkingen goed in zijn. Zo blijkt maar weer met de overname van 4 goede uitzendkrachten door Natures Pride, waar zij in vaste dienst treden. Wij bieden iedereen de mogelijkheid om door te groeien naar het werk en de functie die het beste bij hem of haar past.

Natures Pride is erg tevreden over een aantal uitzendkrachten die daar via Looije Verpakkingen werkten en opgeleid zijn. Per 1 oktober heeft zij vier uitzendkrachten in dienst genomen. Wij bieden onze werknemers graag de mogelijkheid om door te groeien en vinden het enorm fijn dat onze klanten ook zo tevreden zijn.

Wij wensen Mariusz (verlading/orderpick), Mateusz (binnenkomst lossen/verdelen), Piotr (binnenkomst lossen/verdelen) en Jaroslaw (aanrijden/wegrijden) veel succes met deze nieuwe uitdaging bij Natures Pride. Hun inzet werd erg gewaardeerd door Looije verpakkingen en daarom hebben ze afscheid genomen met een presentje en veel geluk/succes in de toekomst bij hun nieuwe werkgever.

Terug