Ga direct naar de inhoud.

  • Wij zijn flexibel. Ook als uw vraag nú moet worden opgelost.
  • Met onze citrus waslijn is uw citrusfruit in een handomdraai verkoopklaar.
  • Heeft u onverwachte wensen? Wij staan binnen één telefoontje voor u klaar.
  • Bij ons bureau is afspraak ook echt afspraak.

25 augustus vuurwerkshow bij Ter Heijde aan Zee

Op zaterdag 25 augustus wordt een vuurwerkshow georganiseerd om alle vrijwilligers van Ter Heijde in het zonnetje te zetten. Aart Maat heeft deze show voor de oogappels van het dorp geïnitieerd en Looije Verpakkingen toont haar blijk van waardering door deze show te sponsoren. Bent u ook zo trots op deze vrijwilligers? Kom dan zeker de show aanschouwen. Samen staan we sterk!

Datum     25 augustus 2018
Aanvang  22:00 uur
Locatie    Strandopgang strandweg
                Achter Hotel Elzenduin en net voorbij strandtent Bugaloe Beach

Ter Heijde heeft 17 verenigingen die zich inzetten voor hun medemens. De KNRM en de MRB zijn onder andere verenigingen waarbij de vrijwilligers zelfs hun eigen leven in de waagschaal leggen om mensen te redden. Om voor alle vrijwilligers iets terug te doen, heeft Aart Maat een knallende vuurwerkshow georganiseerd. Na de show zijn de vrijwilligers welkom in de Viskeet, waar we onder het genot van een hapje en een drankje proosten op hun tomeloze inzet en topprestaties van alle vrijwilligers.

 

Looije Verpakkingen toont blijkt van waardering als sponsor van de vuurwerkshow

Looije Verpakkingen weet hoe het is om voor haar medemens te zorgen en ontzorgt haar opdrachtgevers dagelijks in het gehele proces van het om- en verpakken van groente en fruit. Hierbij bouwt zij aan duurzame relaties met klanten en medewerkers. Het streven naar de perfecte werkomgeving speelt daarbij een grote rol en dat is natuurlijk niet anders dan bij een vrijwilligersorganisatie. Flexibiliteit, betrouwbaarheid, teamwork en resultaatgerichtheid zijn de waarden die staan voor succes uit het verleden en waarmee aan een stevige toekomst gebouwd kan worden!

Terug