Ga direct naar de inhoud.

  • Wij zijn flexibel. Ook als uw vraag nú moet worden opgelost.
  • Met onze citrus waslijn is uw citrusfruit in een handomdraai verkoopklaar.
  • Heeft u onverwachte wensen? Wij staan binnen één telefoontje voor u klaar.
  • Bij ons bureau is afspraak ook echt afspraak.

Nieuws

Belangrijke informatie over maatregelen corona virus

Wat zijn wij in een bizarre situatie terechtgekomen! We begrijpen dat dit veel met zich meebrengt en dat iedereen er mee bezig is. Wij houden ons aan de richtlijnen van het RIVM en proberen achter de schermen zoveel mogelijk voor iedereen te organiseren, zodat iedereen op de meest veilige manier kan werken!

Logistic Team, Cool Port Packing en Looije verpakkingen doen er alles aan om verspreiding van het virus tegen te gaan. De gezondheid van onze medewerkers en onze klanten staat voorop.

Lees verder

Looije Verpakkingen sponsort het WOSP liefdadigheidsconcert in Den Haag

Op zondag 12 januari wordt de vierde editie van het WOSP liefdadigheidsconcert in het prachtige Opera Zalencentrum aan de Fruitweg in Den Haag georganiseerd. WOSP finale staat voor Wielka Orkiestra Swiatecznej Pomocy en is de meest bekende charitatieve actie in Polen en binnen de Poolse gemeenschap. Dit jaar is Looije Verpakkingen de hoofdsponsor van het WOSP liefdadigheidsfestival.

Lees verder

4 werknemers overgenomen door Natures Pride

Uitzenden en opleidingen, dat is waar wij bij Looije Verpakkingen goed in zijn. Zo blijkt maar weer met de overname van 4 goede uitzendkrachten door Natures Pride, waar zij in vaste dienst treden. Wij bieden iedereen de mogelijkheid om door te groeien naar het werk en de functie die het beste bij hem of haar past.

Lees verder

25 augustus vuurwerkshow bij Ter Heijde aan Zee

Op zaterdag 25 augustus wordt een vuurwerkshow georganiseerd om alle vrijwilligers van Ter Heijde in het zonnetje te zetten. Aart Maat heeft deze show voor de oogappels van het dorp geïnitieerd en Looije Verpakkingen toont haar blijk van waardering door deze show te sponsoren. Bent u ook zo trots op deze vrijwilligers? Kom dan zeker de show aanschouwen. Samen staan we sterk!

Lees verder

Solliciteren in vijf minuten!

Geen lange cv’s en sollicitatiebrieven, bij Looije Verpakkingen kan in een handomdraai gesolliciteerd worden! Via onze Chatbot kunnen sollicitanten binnen vijf minuten solliciteren door een aantal gegevens achter te laten. De ontwikkeling heeft voor veel efficiëntie gezorgd.

Lees verder

Nieuwe zonnepanelen voor een duurzame toekomst

Sinds wij het aangrenzende pand van Agrolux (reeds verhuisd) bij ons bestaande kantoor hebben gevoegd, hebben wij veel meer ruimte. Deze extra hal hebben wij volledig ingericht voor onze werving- en selectieafdeling, die nu alle ruimte heeft om het stijgende personeelstekort tegen te gaan.

Lees verder

Hoe Looije Verpakkingen goed werkgeverschap blijft bieden

Bijna dagelijks is het personeelstekort in Nederland in het nieuws. Nu de economie flink aantrekt, is dat tekort nog beter zichtbaar in veel sectoren. In het rijtje van onderwijs, zorg, metaal, logistiek, ICT en bouw mag het personeelstekort bij uitzendbureaus zeker niet ontbreken. Bedrijven en instellingen zitten om mensen te springen! De arbeidsmigranten vinden zich dus in een luxepositie en zullen wij deze mensen dus ook op een creatieve manier moeten verleiden om bij ons te komen en te blijven werken.

Lees verder

Vakantiewerk tijdens de zomer!

Ben jij als student op zoek naar een leuke bijbaan voor de zomervakantie? Stop dan met zoeken, want je hebt hem gevonden! Bij ons kan je deze zomer in de ochtenden extra geld verdienen en ben je in de middagen vrij om gezellig naar het strand te gaan of wat anders leuks te doen. Lees hier wat het werk inhoudt.

Lees verder

Een nieuw jaar, een nieuwe baan!

Heb je jezelf aan het begin van dit jaar voorgenomen om in 2018 een nieuwe uitdaging aan te gaan? Wacht dan niet langer en kijk vandaag nog of wij werk hebben dat bij je past. In dit nieuwsbericht leggen wij uit wat voor soort werkzaamheden wij bij onze klanten uitvoeren, en wat we precies van jou verwachten.

Lees verder

Een certificaat rijker: nu Fair Produce gecertificeerd

Met gepaste trots kunnen wij sinds 7 november 2017 melden dat wij op dit moment als enige AGF-uitzendbureau in de regio Fair Produce gecertificeerd zijn! Dat houdt in dat wij als bedrijf eerlijk werkgeverschap niet alleen belangrijk vinden, maar dat dit ook daadwerkelijk gegarandeerd wordt. Nu waren wij daar natuurlijk allang van overtuigd, maar nu is het ook echt erkend door de stichting Fair Produce.

Lees verder

Onze sollicitatieprocedure in 4 minuten

Samen met ons team van hardwerkende medewerkers en aanpakkers kunnen wij zeggen dat we specialist zijn in het om- en verpakken van groente en fruit. Wij hebben onze processen, die doorlopen moeten worden voordat nieuwe werknemers bij ons aan de slag gaan, vastgelegd op camera en weergeven in een korte en overzichtelijke film. Leuk voor u om te zien hoe onze werving gaat en het biedt potentiële medewerkers een duidelijk beeld van de sollicitatieprocedure.

Lees verder

Blije buren op Burendag!

23 september was het nationale burendag en dit hebben wij niet zomaar voorbij laten gaan! Met 700 medewerkers en een grote hoeveelheid huizen, hebben wij meer dan genoeg buren die wel een kleinigheidje verdienen. Wij hebben ze op burendag dan ook verrast met een groente- en fruitkist en een bedankkaart voor het zijn van een goede buur!

Lees verder

Pagina nummers