Ga direct naar de inhoud.

  • Als uw vraag nú moet worden opgelost, zijn wij uw partner in crime.
  • Met onze citrus waslijn is uw citrusfruit in een handomdraai verkoopklaar.
  • Heeft u onverwachte wensen? Wij staan binnen één telefoontje voor u klaar.
  • Bij ons bureau is afspraak ook echt afspraak.

Nieuws

Een certificaat rijker: nu Fair Produce gecertificeerd

Met gepaste trots kunnen wij sinds 7 november 2017 melden dat wij op dit moment als enige AGF-uitzendbureau in de regio Fair Produce gecertificeerd zijn! Dat houdt in dat wij als bedrijf eerlijk werkgeverschap niet alleen belangrijk vinden, maar dat dit ook daadwerkelijk gegarandeerd wordt. Nu waren wij daar natuurlijk allang van overtuigd, maar nu is het ook echt erkend door de stichting Fair Produce.

Lees verder

Onze sollicitatieprocedure in 4 minuten

Samen met ons team van hardwerkende medewerkers en aanpakkers kunnen wij zeggen dat we specialist zijn in het om- en verpakken van groente en fruit. Wij hebben onze processen, die doorlopen moeten worden voordat nieuwe werknemers bij ons aan de slag gaan, vastgelegd op camera en weergeven in een korte en overzichtelijke film. Leuk voor u om te zien hoe onze werving gaat en het biedt potentiële medewerkers een duidelijk beeld van de sollicitatieprocedure.

Lees verder

Blije buren op Burendag!

23 september was het nationale burendag en dit hebben wij niet zomaar voorbij laten gaan! Met 700 medewerkers en een grote hoeveelheid huizen, hebben wij meer dan genoeg buren die wel een kleinigheidje verdienen. Wij hebben ze op burendag dan ook verrast met een groente- en fruitkist en een bedankkaart voor het zijn van een goede buur!

Lees verder

Zo houdt u groente en fruit nog langer goed

Wait, what?! Wist u dat meer dan 45 procent van groente en fruit in Europa eindigt als afval? Een groot deel van die verspilling vindt thuis plaats en dit komt door het snel rotten van het etenswaar! Wat kunt u hier zelf aan doen?

Lees verder

Tevredenheid medewerkers van een 8,2 naar een 8,6!

Vanwege het feit dat onze medewerkers de mogelijkheid krijgen om hun mening te geven en de (on)tevredenheid te laten blijken, zorgen wij voor een goede interactie en een luisterend oor. Dit heeft ons meer inzicht in de situatie gegeven en gezorgd dat de tevredenheid binnen een half jaar van een 8,2 naar een 8,6 is gestegen.

Lees verder

Onze waardering voor de Plusbus vrijwilligers

Het huidige overheidsbeleid in Nederland is erop gericht om ouderen zo lang mogelijk thuis te houden. Toch willen zij ook een lekker dagje op pad en graag onder de mensen zijn, daarom is de Plusbus in het leven geroepen.

Lees verder

Direct antwoord op al uw vragen

Één vraag, één klik, direct antwoord. U hoeft nooit meer te wachten op antwoord op uw specifieke vraag en u kunt nu nog eenvoudiger solliciteren. De ontwikkeling van de chatbot heeft voor veel efficiëntie gezorgd.

Lees verder

Zo maakt u groente nog veel lekkerder!

Eén van de meest wetenschappelijk aanvaarde aanbevelingen, is de aanbeveling om dagelijks voldoende groente te eten. Groente zijn niet alleen belangrijk voor een goede gezondheid, maar ook ter preventie van hart- en vaatziektes. Toch slaagt het merendeel van de mensen er niet in om aan de 200 gram groente en twee stukken fruit per dag te komen.

Lees verder

Martin van der Lugt aan het woord!

Wij kunnen natuurlijk uren vertellen over P. Looije Verpakkingen, maar niets is leuker dan eigen leveranciers aan het woord laten. Vandaag staat in het teken van onze fietsenmaker Martin van der Lugt.

Lees verder

P. Looije Verpakkingen regelt extra vervoer

Optimalisatie van de leef- en werkwijze staan bij ons hoog in het vaandel. Daarom heeft P. Looije Verpakkingen de vervoersmogelijkheden weten uit te breiden.

Lees verder

Onze medewerkers geven ons een 8,2!

Omdat wij de tevredenheid van onze medewerkers erg belangrijk vinden, zijn wij super trots op de 8,2 die aan P. Looije Verpakkingen is toegekend. Wij doen alles aan het feit om deze tevredenheid te behouden of zelfs te verbeteren.

Lees verder

Interview met Kasia Michalowska

Wij kunnen u vertellen hoe waardevol wij met ons personeel omgaan, maar het is veel leuker om dit van onze medewerkers zelf te horen. Dit keer deelt Kasia haar ervaring bij P. Looije Verpakkingen met u.  

Lees verder

Pagina nummers