Ga direct naar de inhoud.

  • Als uw vraag nú moet worden opgelost, zijn wij uw partner in crime.
  • Met onze citrus waslijn is uw citrusfruit in een handomdraai verkoopklaar.
  • Heeft u onverwachte wensen? Wij staan binnen één telefoontje voor u klaar.
  • Bij ons bureau is afspraak ook echt afspraak.

Nieuws

Vakantiewerk tijdens de zomer!

Ben jij als student op zoek naar een leuke bijbaan voor de zomervakantie? Stop dan met zoeken, want je hebt hem gevonden! Bij ons kan je deze zomer in de ochtenden extra geld verdienen en ben je in de middagen vrij om gezellig naar het strand te gaan of wat anders leuks te doen. Lees hier wat het werk inhoudt.

Lees verder

Een nieuw jaar, een nieuwe baan!

Heb je jezelf aan het begin van dit jaar voorgenomen om in 2018 een nieuwe uitdaging aan te gaan? Wacht dan niet langer en kijk vandaag nog of wij werk hebben dat bij je past. In dit nieuwsbericht leggen wij uit wat voor soort werkzaamheden wij bij onze klanten uitvoeren, en wat we precies van jou verwachten.

Lees verder

Een certificaat rijker: nu Fair Produce gecertificeerd

Met gepaste trots kunnen wij sinds 7 november 2017 melden dat wij op dit moment als enige AGF-uitzendbureau in de regio Fair Produce gecertificeerd zijn! Dat houdt in dat wij als bedrijf eerlijk werkgeverschap niet alleen belangrijk vinden, maar dat dit ook daadwerkelijk gegarandeerd wordt. Nu waren wij daar natuurlijk allang van overtuigd, maar nu is het ook echt erkend door de stichting Fair Produce.

Lees verder

Onze sollicitatieprocedure in 4 minuten

Samen met ons team van hardwerkende medewerkers en aanpakkers kunnen wij zeggen dat we specialist zijn in het om- en verpakken van groente en fruit. Wij hebben onze processen, die doorlopen moeten worden voordat nieuwe werknemers bij ons aan de slag gaan, vastgelegd op camera en weergeven in een korte en overzichtelijke film. Leuk voor u om te zien hoe onze werving gaat en het biedt potentiële medewerkers een duidelijk beeld van de sollicitatieprocedure.

Lees verder

Blije buren op Burendag!

23 september was het nationale burendag en dit hebben wij niet zomaar voorbij laten gaan! Met 700 medewerkers en een grote hoeveelheid huizen, hebben wij meer dan genoeg buren die wel een kleinigheidje verdienen. Wij hebben ze op burendag dan ook verrast met een groente- en fruitkist en een bedankkaart voor het zijn van een goede buur!

Lees verder

Zo houdt u groente en fruit nog langer goed

Wait, what?! Wist u dat meer dan 45 procent van groente en fruit in Europa eindigt als afval? Een groot deel van die verspilling vindt thuis plaats en dit komt door het snel rotten van het etenswaar! Wat kunt u hier zelf aan doen?

Lees verder

Tevredenheid medewerkers van een 8,2 naar een 8,6!

Vanwege het feit dat onze medewerkers de mogelijkheid krijgen om hun mening te geven en de (on)tevredenheid te laten blijken, zorgen wij voor een goede interactie en een luisterend oor. Dit heeft ons meer inzicht in de situatie gegeven en gezorgd dat de tevredenheid binnen een half jaar van een 8,2 naar een 8,6 is gestegen.

Lees verder

Onze waardering voor de Plusbus vrijwilligers

Het huidige overheidsbeleid in Nederland is erop gericht om ouderen zo lang mogelijk thuis te houden. Toch willen zij ook een lekker dagje op pad en graag onder de mensen zijn, daarom is de Plusbus in het leven geroepen.

Lees verder

Direct antwoord op al uw vragen

Één vraag, één klik, direct antwoord. U hoeft nooit meer te wachten op antwoord op uw specifieke vraag en u kunt nu nog eenvoudiger solliciteren. De ontwikkeling van de chatbot heeft voor veel efficiëntie gezorgd.

Lees verder

Zo maakt u groente nog veel lekkerder!

Eén van de meest wetenschappelijk aanvaarde aanbevelingen, is de aanbeveling om dagelijks voldoende groente te eten. Groente zijn niet alleen belangrijk voor een goede gezondheid, maar ook ter preventie van hart- en vaatziektes. Toch slaagt het merendeel van de mensen er niet in om aan de 200 gram groente en twee stukken fruit per dag te komen.

Lees verder

Martin van der Lugt aan het woord!

Wij kunnen natuurlijk uren vertellen over Looije Verpakkingen, maar niets is leuker dan eigen leveranciers aan het woord laten. Vandaag staat in het teken van onze fietsenmaker Martin van der Lugt.

Lees verder

Looije Verpakkingen regelt extra vervoer

Optimalisatie van de leef- en werkwijze staan bij ons hoog in het vaandel. Daarom heeft Looije Verpakkingen de vervoersmogelijkheden weten uit te breiden.

Lees verder

Pagina nummers