Ga direct naar de inhoud.

  • Als uw vraag nú moet worden opgelost, zijn wij uw partner in crime.
  • Met onze citrus waslijn is uw citrusfruit in een handomdraai verkoopklaar.
  • Heeft u onverwachte wensen? Wij staan binnen één telefoontje voor u klaar.
  • Bij ons bureau is afspraak ook echt afspraak.

In- en ompakken van groente en fruit

Snel, hygiënisch, deskundig en op maat

P. Looije Verpakkingen kent de kwetsbaarheid en de gewenste omloopsnelheden van groente en fruit als geen ander. Door jarenlange AGF-ervaring weten wij precies hoe er met de verschillende groente- en fruitsoorten omgegaan moet worden en hoe het proces van in- en ompakken niet alleen snel, maar ook hygiënisch kan worden uitgevoerd. Met de uitzendkrachten van P. Looije Verpakkingen haalt u de snelheid, deskundigheid en het maatwerk in huis dat voor een goede verwerking nodig is. Het in- en ompakken van uw AGF-producten kunt u daarom met een gerust hart aan onze ervaren (en harde) werkers overlaten.

Door kennis en ervaring is P. Looije Verpakkingen nauw betrokken bij de ontwikkeling van doordachte verpak- en sorteerapparatuur voor groente en fruit. Deze machines kunnen bij u op locatie worden geplaatst. Bij veel opdrachtgevers zijn wij hierdoor kind aan huis als vaste in- en ompakker. Echter, ook als wij het in- en ompakken van uw AGF-producten niet op vaste basis uitvoeren, kunt u voor een incidentele spoedklus moeiteloos bij ons terecht. Wij hebben voor u de flexibele uitzendkrachten waar u naar op zoek bent. Uit ons grote bestand selecteren wij de werknemers die aan uw vereisten voldoen en die direct inzetbaar zijn. 

In- en ompakken tegen een scherp uurtarief

Het in- en ompakken van groente en fruit geschiedt bij P. Looije Verpakkingen op basis van een vast uurtarief per uitzendkracht. Hiervoor hanteren wij standaard scherpe uurtarieven. Wilt u echter meer zekerheid over de kosten, dan kunt u ook kiezen voor het unieke colliconcept van P. Looije Verpakkingen.

Wilt u meer informatie?

Neem dan contact op met mij:

Ralf van Veldhuizen

Logistiek en planning

  ralf@looijeagf.nl