Ga direct naar de inhoud.

  • Wij zijn flexibel. Ook als uw vraag nú moet worden opgelost.
  • Met onze citrus waslijn is uw citrusfruit in een handomdraai verkoopklaar.
  • Heeft u onverwachte wensen? Wij staan binnen één telefoontje voor u klaar.
  • Bij ons bureau is afspraak ook echt afspraak.

In- en ompakken van foodproducten

Snel, hygiënisch, deskundig en op maat

Looije Verpakkingen kent de kwetsbaarheid en de gewenste omloopsnelheden van versproducten als geen ander. Door jarenlange ervaring weten wij precies hoe er met de verschillende foodproducten moet worden omgegaan en hoe het proces van in- en ompakken niet alleen snel, maar ook hygiënisch kan worden uitgevoerd. Met de uitzendkrachten van Looije Verpakkingen haalt u de snelheid, deskundigheid en het maatwerk in huis dat voor een goede verwerking nodig is. Het in- en ompakken van uw producten kunt u daarom met een gerust hart aan onze ervaren (en harde) werkers overlaten.

Door kennis en ervaring is Looije Verpakkingen nauw betrokken bij de ontwikkeling van doordachte verpak- en sorteerapparatuur voor foodproducten. Deze machines kunnen bij u op locatie worden geplaatst. Bij veel opdrachtgevers zijn wij hierdoor kind aan huis als vaste in- en ompakker. Echter, ook als wij het in- en ompakken van uw foodproducten niet op vaste basis uitvoeren, kunt u voor een incidentele spoedklus moeiteloos bij ons terecht. Wij hebben voor u de flexibele uitzendkrachten waar u naar op zoek bent. Uit ons grote bestand selecteren wij de werknemers die aan uw wensen voldoen en die direct inzetbaar zijn. 

In- en ompakken tegen een scherp uurtarief

Het in- en ompakken van producten geschiedt bij Looije Verpakkingen op basis van een vast uurtarief per uitzendkracht. Hiervoor hanteren wij standaard scherpe uurtarieven. Wilt u echter meer zekerheid over de kosten, dan kunt u ook kiezen voor het unieke colliconcept van Looije Verpakkingen.

Wilt u meer informatie?

Neem dan contact op met mij:

Ralf van Veldhuizen

Teammanager Planning

  ralf@looijeagf.nl