Ga direct naar de inhoud.

  • Als uw vraag nú moet worden opgelost, zijn wij uw partner in crime.
  • Met onze citrus waslijn is uw citrusfruit in een handomdraai verkoopklaar.
  • Heeft u onverwachte wensen? Wij staan binnen één telefoontje voor u klaar.
  • Bij ons bureau is afspraak ook echt afspraak.

In- en ompakken van groente en fruit

Snel, hygiënisch, deskundig en op maat

Looije Verpakkingen kent de kwetsbaarheid en de gewenste omloopsnelheden van groente en fruit als geen ander. Door jarenlange AGF-ervaring weten wij precies hoe er met de verschillende groente- en fruitsoorten omgegaan moet worden en hoe het proces van in- en ompakken niet alleen snel, maar ook hygiënisch kan worden uitgevoerd. Met de uitzendkrachten van Looije Verpakkingen haalt u de snelheid, deskundigheid en het maatwerk in huis dat voor een goede verwerking nodig is. Het in- en ompakken van uw AGF-producten kunt u daarom met een gerust hart aan onze ervaren (en harde) werkers overlaten.

Door kennis en ervaring is Looije Verpakkingen nauw betrokken bij de ontwikkeling van doordachte verpak- en sorteerapparatuur voor groente en fruit. Deze machines kunnen bij u op locatie worden geplaatst. Bij veel opdrachtgevers zijn wij hierdoor kind aan huis als vaste in- en ompakker. Echter, ook als wij het in- en ompakken van uw AGF-producten niet op vaste basis uitvoeren, kunt u voor een incidentele spoedklus moeiteloos bij ons terecht. Wij hebben voor u de flexibele uitzendkrachten waar u naar op zoek bent. Uit ons grote bestand selecteren wij de werknemers die aan uw vereisten voldoen en die direct inzetbaar zijn. 

In- en ompakken tegen een scherp uurtarief

Het in- en ompakken van groente en fruit geschiedt bij Looije Verpakkingen op basis van een vast uurtarief per uitzendkracht. Hiervoor hanteren wij standaard scherpe uurtarieven. Wilt u echter meer zekerheid over de kosten, dan kunt u ook kiezen voor het unieke colliconcept van Looije Verpakkingen.

Wilt u meer informatie?

Neem dan contact op met mij:

Ralf van Veldhuizen

Teammanager planning

  ralf@looijeagf.nl