Ga direct naar de inhoud.

  • Als uw vraag nú moet worden opgelost, zijn wij uw partner in crime.
  • Met onze citrus waslijn is uw citrusfruit in een handomdraai verkoopklaar.
  • Heeft u onverwachte wensen? Wij staan binnen één telefoontje voor u klaar.
  • Bij ons bureau is afspraak ook echt afspraak.

Citruswassen met de zelf ontwikkelde citruswaslijn

Brandschoon en vers citrusfruit, klaar voor de verkoop!

De citrusvrucht is een zeer kwetsbare fruitsoort dat erg gevoelig is voor schimmel. Bij het transport van dit product ligt het gevaar al op op de loer, wat kan resulteren in een onverkoopbare vrucht. Door de zelf ontwikkelde citruswaslijn kunt u de hoge kwaliteit van uw citrusfruit waarborgen en zijn uw sinaasappels, citroenen, mandarijnen, limoenen, grapefruits en mineola’s klaar om brandschoon én vers bij uw klant afgeleverd te worden. Geheel klaar voor de verkoop!

Kostenbesparende en efficiënte oplossing tegen schimmels

U wilt geen waas over de schil van uw citrusvruchten, waardoor het fruit niet goed of smakelijk oogt. Laat staan dat het bederf al vroegtijdig optreedt. Looije Verpakkingen biedt met de citruswaslijn een kostenbesparende en zeer efficiënte oplossing tegen deze vervelende schimmels. Door de waas van de schil te verwijderen met onze volautomatische citruswaslijn, worden schimmelsporen verwijderd en verdere aantasting voorkomen. Dit gebeurt uitsluitend met water, waarna de vrucht direct wordt gedroogd. Naast het wassen en drogen van uw fruit, detecteert de waslijn eveneens smeltrot en sorteert hij direct uw vruchten op klasse I en II.

Grote partijen citrusfruit in korte tijd gewassen

De waslijn van Looije Verpakkingen is niet zomaar een waslijn. Wij beschikken over de grootste citruswaslijn van Nederland. In ongeveer 5 maanden tijd wordt maar liefst 1,5 miljoen kilo aan citrusfruit gewassen! Zeker bij grote partijen citrusfruit, die in korte tijd gewassen moeten worden, biedt onze wasstraat daarom een ideale uitkomst. Bovendien weten onze kwaliteitscontroleurs exact waar zij op moeten letten. Door jarenlange agf-ervaring bent u hierdoor niet alleen verzekerd van brandschoon citrusfruit, maar kunt u er tevens op vertrouwen dat ook na aankomst bij de afnemer, de vruchten nog lange tijd in perfecte conditie blijven.

Onze uitsorteerlijn voor citrusvruchten.
Een efficiëntere werkwijze, kosten besparing en een sterk verbeterd eindproduct.

Wilt u meer informatie?

Neem dan contact op met mij:

Robbin van Die

Commercie

  robbin@looijeagf.nl