Ga direct naar de inhoud.

  • Wij zijn flexibel. Ook als uw vraag nú moet worden opgelost.
  • Met onze citrus waslijn is uw citrusfruit in een handomdraai verkoopklaar.
  • Heeft u onverwachte wensen? Wij staan binnen één telefoontje voor u klaar.
  • Bij ons bureau is afspraak ook echt afspraak.

CITRUSWASSEN MET DE ALLERNIEUWSTE CITRUSWASLIJN TER WERELD.

In 2014 introduceerde Looije Verpakkingen de eerste zelf ontwikkelde citruswaslijn in Europa. Sinds 2019 is Looije Verpakkingen in het bezit van de allernieuwste citruswaslijn ter wereld! Bij grote partijen citrusfruit, die in korte tijd gewassen moeten worden, biedt deze citruswaslijn, uitgerust met Globalscan 6 een ideale uitkomst. Met de allernieuwste en meest geavanceerde technieken is deze nieuwe waslijn de allerbeste ter wereld!

 

INFRA ROOD LICHT EN HD-CAMERA’S

Fruit dat smakelijk oogt wordt sneller verkocht. Geen waas over de schil of beginnende schimmelplekjes. Bederf kan al vroegtijdig optreden en door het menselijk oog niet meteen zichtbaar zijn. De nieuwe citruswaslijn beschikt over nieuwe, geavanceerde technieken zoals HD-camera’s met zeer hoge resolutie en infrarood lampen. Na het wassen en drogen worden de vruchten gescand door de hoogwaardige HD-camera’s. Dit gebeurt tijdens automatische rotatie. Dankzij de infrarood lampen zijn de camera’s in staat om de allerkleinste schimmelplekjes op te sporen en de vruchten te sorteren op kleur. Schimmelsporen die met het blote oog niet zichtbaar zijn, worden op deze manier opgespoord en meteen verwijderd. Zo blijven alleen de allerbeste citrusvruchten over om in te pakken. Bovendien wordt verdere aantasting van de partij voorkomen.

 

KOSTENBESPAREND EN EFFICIËNT

Met deze nieuwe waslijn biedt Looije Verpakkingen een zeer efficiënte oplossing voor het sorteren van vruchten. Alle kwaliteitseisen van de klant kunnen worden ingegeven in de software van Globalscan 6 waarna de machine de vruchten zeer nauwkeurig sorteert. Er is minder arbeid nodig waardoor deze manier van wassen, sorteren en inpakken erg efficiënt en kostenbesparend is. Bovendien wordt de hoge kwaliteit van citrusfruit gewaarborgd.

 

BRANDSCHOON EN VERS CITRUSFRUIT, KLAAR VOOR DE VERKOOP!

Dankzij de nieuwe citruswaslijn, uitgerust met Globalscan 6 zijn uw sinaasappels, citroenen, mandarijnen, limoenen, grapefruits en mineola’s in een handomdraai klaar om brandschoon én vers bij uw klant afgeleverd te worden. Klaar voor de verkoop! Onze ervaren medewerkers weten exact waar zij op moeten letten. Door jarenlange agf-ervaring bent u hierdoor niet alleen verzekerd van brandschoon citrusfruit, maar kunt u er tevens op vertrouwen dat ook na aankomst bij de afnemer, de vruchten nog lange tijd in perfecte conditie blijven.

Onze uitsorteerlijn voor citrusvruchten.
Een efficiëntere werkwijze, kosten besparing en een sterk verbeterd eindproduct.

Wilt u meer informatie?

Neem dan contact op met mij: