Ga direct naar de inhoud.

  • Wij zijn flexibel. Ook als uw vraag nú moet worden opgelost.
  • Met onze citrus waslijn is uw citrusfruit in een handomdraai verkoopklaar.
  • Heeft u onverwachte wensen? Wij staan binnen één telefoontje voor u klaar.
  • Bij ons bureau is afspraak ook echt afspraak.

De zekerheid van een gecertificeerd uitzendbureau

Binnen de uitzendbranche is er veel kwaliteitsverschil. Looije Verpakkingen mag zich met trots een gecertificeerd uitzendbureau noemen. Dit geeft ook u als opdrachtgever de zekerheid dat u met ons goed zaken kan doen. 

Kiest u voor Looije Verpakkingen, dan kiest u voor kwaliteit. Wij bouwen met onze klanten graag aan jarenlange relaties en dit is mogelijk omdat wij staan voor betrouwbare dienstverlening. Afspraken worden op papier gezet en alles is administratief tot in de puntjes geregeld. Er wordt niet gerommeld in de marge, wij zijn niet voor niets een gecertificeerd uitzendbureau.

Wij zijn aangesloten bij de Nederlandse Bond van Bemiddelings- en Uitzendondernemingen (NBBU).  Dit geeft onze medewerkers de zekerheid van eerlijke beloning en goede arbeidsomstandigheden. Het geeft onze klanten de zekerheid dat er door ons netjes wordt omgegaan met ons personeel en dat er ook aan alle andere voorwaarden rondom het uitzendwerk wordt voldaan.

En uiteraard zijn wij SNA-gecertificeerd uitlener. Dit keurmerk geeft u de zekerheid dat onze personeelsadministratie op orde is, dat wij op tijd voldoende loonheffingen en/of omzetbelasting afdragen en dat onze medewerkers gerechtigd zijn om in Nederland te werken.

Een ander certificaat dat wij sinds kort  mogen dragen is het SNF-certificaat. Voluit staan de letters SNF van het keurmerk voor Stichting Normering Flexwonen. Met deze certificering weet u dat de woonruimtes van onze Poolse werknemers voldoen aan de normen die gelden voor huisvesting van arbeidsmigranten. Een veilig gevoel voor omwonenden, gemeente maar vooral voor onze werknemers.

Met gepaste trots mogen wij ook sinds 7 november 2017 melden dat wij, als enige in de regio, Fair Produce gecertificeerd zijn! Dat houdt in dat wij als bedrijf eerlijk werkgeverschap niet alleen belangrijk vinden, maar dat dit ook daadwerkelijk gegarandeerd wordt. Naast de zekerheid dat wij onze mensen selecteren om bij u een top prestatie te leveren, zorgen wij ervoor dat de medewerkers correct worden behandeld. Het certificaat houdt in dat wij ons houden aan de normen en reglementen van het bestuur van de Stichting Fair Produce.

De meest actuele versie van de certificaten vindt u op de site van de desbetreffende organisatie.